JULIA K

SvD Magasinet

Sedärja, vårt kök på framsidan och allt 🙂 ! Roligt!
För drygt två år sedan fotades vårt hem och i lördags publicerades reportaget i Svenska Dagbladet. 

Hej på er!

Så roligt att jag fick frossa bland era loppisfynd :), tack för att ni delade med er!

Här lunkar livet på och vi njuter fortfarande av ledighet och inga särskilda måsten. Jag har dock börjat ladda mentalt för hösten och jag känner mig en smula nervös för hur jag ska få ihop det där med att passa tider, köra barnen till två olika ställen, hålla en liten rosenknopp nöjd osv. Men en dag i sänder och vardagen den blir nog bra den också 🙂

Om ni vill läsa reportaget och se fler bilder så kan ni klicka HÄR.

Sköt om er så ses vi snart igen!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!