JULIA K

Jag kallar henne för min lilla rosenknopp…


Jag kallar henne för min lilla rosenknopp…

Hon är så ljuvligt söt, med en mjuk god doft och en mun som hon ibland snörper ihop så att det ser ut som en liten rosenknopp. Idag är vår lilla rosenknopp Belle 4 veckor gammal. Så liten så liten och inte särskilt gammal men hon är en alldeles självklar del i familjen precis som om hon alltid varit här med oss…

Tack kära ni för ”kryapå” hälsningar och tips! Jag har haft 40 graders feber och mått riktigt risigt sedan i lördags. Idag är jag på benen men fortfarande svag och inte helt hundra. Har en tid bokad för undersökning som tur är.

Sköt om er!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!