Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Jag kallar henne för min lilla rosenknopp…


Jag kallar henne för min lilla rosenknopp…

Hon är så ljuvligt söt, med en mjuk god doft och en mun som hon ibland snörper ihop så att det ser ut som en liten rosenknopp. Idag är vår lilla rosenknopp Belle 4 veckor gammal. Så liten så liten och inte särskilt gammal men hon är en alldeles självklar del i familjen precis som om hon alltid varit här med oss…

Tack kära ni för ”kryapå” hälsningar och tips! Jag har haft 40 graders feber och mått riktigt risigt sedan i lördags. Idag är jag på benen men fortfarande svag och inte helt hundra. Har en tid bokad för undersökning som tur är.

Sköt om er!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!