JULIA K

Små små…

Små små fötter. Små små armar. Små små ben…

Ååh så ljuvligt det är med bebisar! Alla små kroppsdelar och doften som man önskar gick att spara i en liten ask för all evig framtid.

Noell och Elle har åkt till sin Mommo på Ingarö i några dagar och jag passar på att njuta av Belle. Inte för att jag inte kan njuta av Belle annars men hon är omåttligt populär och jag får vara glad om jag lyckas få en liten stund med henne då och då. Ganska så angenäma problem, att barnen kivas om vem som får hålla, pussa, passa eller gosa med älskade lillasyster 🙂

Tack för att ni kikar in här hos mig. Inredning blir det sisådär mycket av just nu av förklarliga skäl men jag kommer igen till hösten det lovar jag 🙂

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!