JULIA K

27

Hej!
Jag har fått önskemål om magbilder och lite graviduppdatering så här kommer två bilder tagna för några minuter sedan. Måste be Carlos ta bättre bilder någon dag…jag och stativet är inte vänner och jag tror att en fjärris är det bästa om man ska fota sig själv?
Jag
Som ni ser så växer både magen och jag åt alla håll och kanter :).


Semmelcravingen är över och just nu så äter jag av det mesta. Är så vansinnigt sugen på härliga ostar med ett glas vin till, eller ja i tanken iallafall. Lukten av vin får det att vända sig i magen och ja, jag mår fortfarande illa till och från * blä*.

Jag har gått upp 11 kg hittintills och det känns i kroppen. Ryggen värker och jag är allmänt trött speciellt om eftermiddagarna.
Känslorna pendlar men jag känner mig för det mesta lycklig och tillfreds med en längtan om att få lära känna liten i magen. Det som tynger mina tankar då och då är själva förlossningen. Jag hann vara inne 14 minuter med Elle och är fullkomligen livrädd för att inte hinna in i tid till BB då vi har en bit att åka.
Bebis
Bebisen har fått ett namn *jippie* ! Eller ja vi är nog nästan säkra iallafall. Det blir ett namn som Carlos valt ut. Jag var inte riktigt förtjust till en början men namnet har vuxit och känns alldeles rätt.
Vi saknar fortfarande vagn, bärsele, babysitter, bilbarnstol och kläder. Jag tänkte ta allt i ett svep framåt våren 🙂 Vill ni så skriver jag mer om bebisinköp sedan.
Jag och liten i magen är vakna samtidigt om mornar och kvällar. Sparkarna är så intensiva och det känns tryggt och alldeles alldeles fantastiskt (nästan ofattbart) att jag känner henne när hon rör på sig trots att detta är tredje gången. Det är en så otroligt fin känsla!
Hoppas ni får en riktigt fin dag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!