JULIA K

Storslagna planer som vanligt….

Godermorgon 🙂 !
Jag kommer att i sommar ångra bittert att jag inte passade på att sova uuuut om mornarna. Men det kan inte hjälpas, är man morgonpigg så är man…
Just nu har jag en sådan härlig känsla i kroppen av förväntan. Nästan så att det gör ont av längtan och väntan fast på ett bra sätt. Längtan efter att få flytta ut. Att få spendera hela dagarna ute med barnen i trädgården. Njuta av alla vackra blommor och skörda egna grönskaer och frukter.
Som vanligt har jag storslagna trädgårdsplaner men jag får lov att inse mina begränsingar. Magen börjar bli stor nu.
Om vädret tillåter så börjar den stora rabattrensingen imorgon!
Ha nu en riktigt fin lördag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!