JULIA K

Bebis + företag?

Snart snart dags att göra vårfint i växthuset *längtar* !
Hej på er!
Vilken strålande vacker dag vi haft! Jag och barnen har hängt på altanen och njutit sol, saft och bullar. Inte fy skam på en måndag men lite mys får det allt lov att bli när man är krasslig (eller ja inte jag men barnen är småhängiga).
Jag har fått en del frågor om hur det blir med butiken när bebisen anlänt.
Utifrån att allt går fint ( vilket jag ju inte alls kan veta mer än att innerligt hoppas…) så tar jag sommarlovsledigt i vanlig ordning med sommarlovslunk i butiken vilket innebär att varor sänds ca en gång/vecka. Gårdsbutiken kommer endast att vara öppen efter överenskommelse som det känns just nu.
Jag kommer med andra ord inte att vara mammaledig på heltid utan förhoppningsvis arbeta vidare med mitt företag så mycket som jag vill och kan.
Kram/Julia
Ps, svar på alla andra frågor som ställdes under frågestunden kommer så fort jag hinner 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!