JULIA K

Tävling Cotton & Button

Hej på er!
Tävlingsdags i samarbete med urfina Cotton & Button!
Priset består av en valfri pyjamas från Cotton & Button som finns i butikens sortiment.
För att delta i tävlingen så skall du svara på följande två frågor:
Vilken modell skulle du välja om du vann tävlingen?
Ge ett eller flera förslag på mysigt och roligt vårpyssel att göra tillsammans med barn!
Tävlingen avslutas den 15/3.
Lycka till 🙂 !
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
93kommentarer
 • Hej..

  TACK för superhärlig blogg. Jag blir glad varje gång jag ser att du har gjort ny inlägg.

  Jag skulle välja pyjamas long body frill symbol till vår blivande bebis om jag vann.

  Härlig vårpyssel med barnen tycker jag är att så små frön i vackra krukor och sen följa upp tillsammans hur allt växer upp.

  Lycka till med allt.

  Bella

  Svara
 • Faller för Nightdress Cherry som min snart fem-åriga tös skulle älska. Sedan kunde lillasyster få ärva den så den skulle bli välanvänd 🙂

  Nu på våren pysslar vi främst med att börja förså inför sommarens odlingar. Örter, tomaplantor etc. Med påsken på kommande ska vi snart så påskgräs! En återkommande favorit är dock att baka och då lillasyster fyller 1 nu på söndag blir det bakdag imorgon!

  Hälsn. Tanja S

  Anonymous 2012-03-14 22:52:52
  Svara
 • Hej finaste Julia!

  Vilken fin tävling du har, den får man inte missa:)
  Om jag skulle vinna då skulle jag välja det finaste nattlinnet cherry så himlans gulligt och fint!
  Mitt bästa vårpyssel som vi brukar göra är att använda gamla ramar som vi fyndat på olika loppisar och spreja dessa i fina vackra pastellfärger och så ramar vi in barnens teckningar och så ordnar vi en vernissage antingen inne eller ute som vi hänger i träden eller ställer upp på olika gamla stolar:),så bjuder vi in nära och kära och bjuder på hemgjord saft och hembakta bullar som vi har bakat, +att mitt äldsta barn har gjort biljetter till alla som kommer.
  Det uppskattas verkligen av alla:)
  Min Elsa har sagt att hon ska bli konstnär när hon blir stor och hon är på god väg!
  Nu håller jag tummarna.

  Kram kram Evelina

  Anonymous 2012-03-14 22:00:32
  Svara
 • Min favorit är ”Pyjamas long Off white”. Den skulle jag vilja vinna. ”Vårpyssel” kan vara t.e.x att så grönsaksfrön i krukor.
  Hälsningar, Annikka

  Svara
 • Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  Svara
 • Åh, så sött nattlinne!
  Det skulle jag gärna vilja vinna till min lilla Siri Lova som fyller år den 4 maj! :)))

  Ett mysigt påskpyssel är att måla ägg, tycker jag. Och klä påskriset tillsammans.

  Kram Åse

  Mitt vita hem 2012-03-13 19:30:12 http://www.blogger.com/profile/08208146371764633564
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Jag skulle välja den fina gråa pyjamasen till min lilla dotter! 🙂 (Pyjamas long body stripe – Cotton & Button)

  Jag tipsar om det här vårpysslet: http://byvanilla.blogspot.com/2011/04/paskpyssel.html

  Håller tummarna! 🙂
  Kram

  Svara
 • Våren är här! Allt börjar växa…även barnen
  som helt plötsligt behöver påfyllning i sina
  garderober 🙂 En ”Pyjamas long Off white”
  till nån av mina grabbar skulle skänka lite
  extra glädje!
  Vårpyssel…nåltovning är fantastiskt roligt
  och funkar även för min fyraåring om han
  håller tungan rätt i mun. Eller att få tova varsitt
  vackert ägg i härlig ull med mycket såpavatten
  att blaska i på en solig plats. Eller kanske gjuta
  en trampplatta till trädgården och låta barnen
  få rita mönster eller lämna sitt fotavtryck…våren
  är sprängfylld av inspiration: det är bara att ta för
  sig! 🙂
  Allt gott!
  Kram Frida

  Frida Virdung 2012-03-12 23:24:04
  Svara
 • Vilken tävling! Pyjamasen long body stripe skulle vara så fin på min nyfödde son.

  Nu på våren är det mysigt att så fröer med barnen, gärna fröer som växer snabbt, tex blomma för dagen så man inte behöver vänta så länge på att det händer något. Annars är det alltid roligt att plocka in ris från naturen och klä med hemmagjort påskpynt. Blir alltid så vårfint!

  Kram Sofie, Lund

  Anonymous 2012-03-12 13:49:37
  Svara
 • Åh, vad kuligt!
  En pyjamas long body stripe skulle jag vilja vinna till min Liten i magen.
  En mysig grej jag tänker göra med barnen i vår är att så en massa gotta som vi kan äta sen. Smultron, jordgubbar, morötter, tomater osv.
  När jag berättade det för min lilla Edvin, 4.5 år sa han: Vad bra! Tycker jag vad kul att han var positiv till det. Vill verkligen att barnen skall lära sig att äta ekologiskt och att man kan göra sina egna råvaror.

  Ha en fin dag=D!
  Hälsningar från Maria i Hudiksvall

  www.villa113.bloggspot.com 2012-03-12 11:16:46 http://www.blogger.com/profile/15218511039541707194
  Svara
 • Åh, vad kuligt!
  En pyjamas long body stripe skulle jag vilja vinna till min Liten i magen.
  En mysig grej jag tänker göra med barnen i vår är att så en massa gotta som vi kan äta sen. Smultron, jordgubbar, morötter, tomater osv.
  När jag berättade det för min lilla Edvin, 4.5 år sa han: Vad bra! Tycker jag vad kul att han var positiv till det. Vill verkligen att barnen skall lära sig att äta ekologiskt och att man kan göra sina egna råvaror.

  Ha en fin dag=D!
  Hälsningar från Maria i Hudiksvall

  www.villa113.bloggspot.com 2012-03-12 11:14:49 http://www.blogger.com/profile/15218511039541707194
  Svara
 • Hej Julia!

  Pyjamasen long body frill symbol – Cotton & Button är den jag till slut bestämde mig för. Svårt att välja. Men lilltösen har minst pyjamasar så det får bli en till henne. Hon är 4,5 mån nu så storlek 6 mån blir bäst om jag skulle ha turen att vinna =)

  Mina bästa vår och pyssel-tips/aktiviteter är (sånt som vi brukar göra):

  Så ett frö utomhus, tex vattenmelon som vi gjorde. Vi har två stora krukor som jag lämnar tomma till barnens skörd. De får plantera där på våren sen följer vi det hela tiden hur det gror och växer. Spännande!

  När jag hämtar på dagis har jag ibland ritat en karta som jag överlämnar till sonen (5år). Då går han med hem utan minsta protest. Hela vägen hem följer vi denna karta. Vi går ner för en backe, förbi hus nr 7, förbi en trappa osv… Jättespännande!! Ungefär som Dora utforskaren.

  Påskpyssel är ju alltid kul. Måla ägg, plocka ris i skogen och sedan klä. Rita påskkort. Göra kycklingar och påskkärringar med flörtkulor och piprensare.

  När jag frågar sonen vad hans favorit pyssel-syssla är så svarar han -Pärla! (Både trä på tråd och göra pärlplattor.)

  Tack för en fin och inspirerande blogg och ljuvlig butik.

  Mvh Helena, Ystad.

  Anonymous 2012-03-12 10:18:12
  Svara
 • Så finfina saker att man inte kan låta bli att vara med!

  Nattlinnet Cherry skulle gärna få krama om min dotter om sommarnätterna,

  Det finns så mycket vårpyssel man kan göra med barnen. Min dotter är gärna med och förvandlar köket till ett stort planteringsområde så nu är säsongens tomater planterade. Det är superskoj och enkelt och lagom kladdigt att göra ihop. Sen är det alltid roligt att göra cupcakes och pynta med sommarströssel eller göra maränger med karamellfärg.

  /Julia

  frokenfanta 2012-03-11 20:33:01 http://frokenfanta.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Julia!

  Tack för din mysiga, fina blogg!

  Mitt pysseltips är att trycka barnens händer. Ni kan göra påskkort genom att trycka en hand (höna/tupp) i en eller flera färger och sedan göra tumavtryck (kycklingar) i gult bredvid. Ni kan även måla dit näbbar och klistra dit fjädrar. Mycket fint och roligt!

  Om jag får önska skulla jag vilja ha en pyamas long off white i strlk 4 år.

  Ellinor 2012-03-11 19:28:48
  Svara
 • Den vita pyjamasen ar min favorit. Finns den i vuxenstorlek ocksa 🙂
  Jag har tankt mig att gora en drake av enkel modell med barnen som vi sedan kan ta med oss till stranden for ett provflyg.

  Svara
 • Mitt vår pyssel är ett påskpyssel. Att dekorera små pappägg med diverse pärlor el decopage med fina servetter. sedan hänga dem tillsammans i påskriset.

  Svara
 • Hej Julia! Pyjamas long off white är min favorit!Men Cherry är också ursött och jag vet att det är just det nattlinnet min dotter Julia skulla välja, så vi vill gärna vinna just Cherry!

  Med barnen ska vi plantera frön och följa med hur de börjar gro och växa till vackra blommor. Hääärligt! Dessutom är det ett pyssel för hela våren som man får njuta av även hela sommaren. Vad kan väl vara bättre?
  Ett annat omtyckt pyssel är att samla vackra gråa kvistar i skogen och ”binda” till ramar med tex jutegarn. I ramarna kan man sedan hänga barnens egna teckningar. Ett pyssel uppskattat av både mor och barn.

  Kram, Camilla från Finland

  Camilla 2012-03-10 21:06:10
  Svara
 • Hej vackra Julia,

  Vilken fin tävling!

  I början av september kommer vårt första kärleksbarn, livet som vi längtar så efter att få träffa!

  Cotton & Button har så mycket fint till dom små. Jag hade varit så glad för vad jag än vann.

  Om jag måste välja hade valt pyjamasen i möjlkvitt med gråa ränder, tror att vårt lilla barn skulle sova sött i den härliga pyjamasen.

  När det är denna säsong hade jag och mina barn hoppat i gummistövlarna och gett oss ut för trädgårdspyssel. Den underbara trädgårdsperioden kan börja. Ut och njut när vårsolen värmer era vackra ansikten medan ni pyntar utanför dörren med vårlökar i kruka. Så underbart vackert till Påsk! Sedan ta plats i vårsolen bland trädgårdsmöblerna för en njutbar fikastund tillsammans.

  Vårhälsningar Therese

  Therese 2012-03-10 18:30:26 http://www.njutenlitensmula.blogspot.com/
  Svara
 • Jag skulle välja den söta, randiga sparkdräkten/pyjamasen. Min lillebror och fru skall snart ha barn, så det skulle jag ge till dem i present!

  Bästa tipset att göra med barnen nu när det blir vår, en skogspromenad, med matsäcken packad med goda smögåsar och varm choklad! 🙂

  Kram Marie

  Villa Humlebo 2012-03-10 17:48:59 http://www.blogger.com/profile/14609935173295491591
  Svara
 • Om jag vann skulle jag välja den härliga pyjamas long off white! Ett härligt vårpyssel nu när påsk närmar sig är att ta med sig en hink ut och gå ut och plocka påskrivs och samtidigt leta efter små djur som vaknat i vårsolen. De kan man ta med sig i hinken och titta på med förstoringsglas. Riktigt spännande!! Hälsningar Karolin A

  Anonymous 2012-03-10 07:21:42
  Svara
 • Ah, jag vet inte om du skickar anda till USA, men om du skulle vilja gora det och om jag vann sa klart, sa skulle jag vilja ge en utav mina basta vanner det sota pyjamasen Cherry. Hon ska snart fylla 3, men ja, hon ar verkligen en utav mina basta vanner! Jag ar hennes nanny och har varit sedan hon var fodd. Sa mycket karlek och skratt som hon gett mig under denna tid gar inte att mata, men har betytt sa mycket nar jag bor sa langt ifran familj och vanner.

  Jag vet inte om detta kan kallas pyssel, men min snart 3-ariga van alskar nar vi gor ”nature walks”, och speciellt pa varen da det finns sa mycket fint att titta pa. Jag ritar upp ca 8-10 saker pa ett papper, det kan vara allt fran en kotte, gras, blomma, sten, pinne och sa vidare. Sen ger jag henne ett ark med klistermarken och en ryggsack ocksa gar vi ut och letar. Hon satter ett klistermarke for varje sak hon hittar ocksa stoppar hon det i ryggsacken att ta hem och rada upp!

  Kram Elin

  Svara
 • Åå om jag vann skulle jag vilja ha Pyjamas nightdress Cherry – Cotton & Button till min dessa:)

  Härligaste vårpysslet som vi nu längtat efter är att förbereda vad vi ska plantera. Förgro inne… Titta ut bra platser ute och sen längta tills det är dags att plantera och få ro om allt fint och gott!

  Tack för en underbar blogg!
  Kram Bonnie <3

  Anonymous 2012-03-10 00:46:47
  Svara
 • Vill vinna detta: http://www.juliasvitadrommar.se/barnkammaren/sova/pyjamas-nightdress-cherry-cotton-button.html.
  Ett rolig vårpyssel är att samla vårtecken, t.ex. en tussilago, bilder på första fjärilen m.m. 🙂

  [email protected]

  Anja Håkanson 2012-03-09 22:37:47 http://www.blogger.com/profile/12254806705387275086
  Svara
 • 1. Nattlinnet är ju ursött! Det skulle jag välja till min Nelli!

  2.På våren är det trevligt att vara ute! Man kan enkelt binda kransar eller hjärtan genom att böja björkris och forma med hjälp av ståltråd! Hängs på ytterdörr och lekstugedörr. Dekoreras om man vill det; band i olika färger, lökväxt i en liten glasvas som surras fast, fjädrar/kycklingar osv… Roligt för hela familjen! Sol & frisk luft får man på köpet…

  Kram Lisa

  vitagavlar.blogspot.com 2012-03-09 21:31:12 http://www.blogger.com/profile/07203551408045138481
  Svara
 • Vann jag skulle jag välja nattlinnet Cherry. Helt ljuvligt!
  Då kunde jag ge det till min kompis som har tre små tjejer.

  Vi brukar plantera blommor tillsammans, både färdiga plantor och frön. Kul att se hur ”pysslet” växer och blir blommor.

  Ha en bra helg
  Åsa

  Anonymous 2012-03-09 21:13:53
  Svara
 • Oj oj, vad många som är med och tävlar.

  Jag hade valt pyjamas long body frill symbol om jag vann. Hade passat ypperligt då jag och min sambo väntar en liten flicka i slutet av april.

  Mitt tips på vårpyssel är helt klart att gå ut i naturen och samla pynt för att sedan vara kreaktiva och göra ett blomsterarrangemang, teckning eller annat skoj med fynden.

  Annars är det ju även uppskattat att färga ägg med lökskal, även om det är lite mer påskpyssel.

  Kram Theresa

  Anonymous 2012-03-09 17:53:10
  Svara
 • Jag tycker det bästa vårpysslet med min 4-åring sker på hösten! Då gräver vi ner vårens gamla överblommade lökar i gräsmattan – lite hur som helst (den är stenhård så det är inte helt lätt). På våren har vi sen kul när olika blommor tittar upp och ibland hinner vi njuta en hel dag av dem innan rådjuren äter av dem!

  Om jag skulle vinna så skulle lilla L bli jätteförtjust i det söta nattlinnet Cherry!

  /Anna i Göteborg

  Anonymous 2012-03-09 16:24:52
  Svara
 • Åh vilken trevlig tävling! Pyjamasen long off white skulle vara fin på min lille pojk som just nu är 2 dagar sen. Då det är första barnet är längtan nästintill olidlig!

  Ett roligt vårpyssel som jag kommer ihåg från när jag var liten var att göra tulpaner av papper och sugrör
  *Klipp ut kvadrater som är 10×10 cm stora av färgat papper.
  Vik kvadraterna på mitten två gånger så att du får två veck
  rakt över kvadraten. Klipp hack längs vecken
  – från kanten halva vägen in mot mitten
  *Vik ihop försiktigt så att de två kanterna
  överlappar varandra. Limma ihop.
  Fortsätt runt kvadraten och limma ihop
  alla fyra hacken.
  *Klipp 5 jack i änden av ett sugrör.
  *Gör ett hål i botten av blomman med en vass
  penna eller dylikt. Stick igenom sugröret.
  Fäst med lite lim.
  KLART!

  Svara
 • Vilken härlig tävling, denna fredag!

  Jag vill gärna vinna Pyjamas long Off white stl. 8 år till min minsta kille.

  Bästa vårpysslet med barnen är ju att när solen tittar fram, plocka fram skateboards, inlines, sparkar och bygga en ”hinderbana” på gatan, där barnen tävlar.. och efteråt såklart fika på trappan med hela gatans barn!

  /Charlotte

  Anonymous 2012-03-09 13:35:06
  Svara
 • Den lilla randiga pjamasen får bli min favorit – om den finns i den minsta storleken till min bebis som kommer i juni! Vårpyssel med små och stora barn: Förodla! Sätta fröer de kan ha ansvar för sedan!
  Kram från Jessika

  M a d a m e M o r e l l 2012-03-09 13:25:38 http://www.blogger.com/profile/08729825272697096772
  Svara
 • Jag skulle bland alla fina plagg välja nattlinnet Cherry.
  Ett tips på ett roligt vårpyssel är påskägg, köp några enkla påskägg i hårdpapper och klä in i tidningspapper, gamla notpapper, teckningar, silkepapper eller så.
  Dekorera med fjädrar, pärlor eller annat fint. Roligt och fint resultat som inte behöver vara så påskigt..

  Bästa hälsningar
  Sanna M.F.

  Anonymous 2012-03-09 12:53:22
  Svara
 • Det söta nattlinnet eller pyamasen vore toppen att vinna , svårt att välja då jag har två små barn:)

  Varje påsk brukar vi göra ett kort med våra händer,(vi förminskar ) som blir en höns/tupp/kycklingfamilj , detta skickar vi till alla och önskar GLAD PÅSK ( man gör ett avtryck med sin hand och tummen blir huvudet som man målar en kam på resten av fingrarna blir rygg och stjärtfjädrar och så får de små söta ben. jätte sött.

  Svara
 • Å wow vilken söt pyamasklänning! Min Nelly växer så det knakar och alla pyamasarna har helt plötsligt blivit lite småa.. Så tänk att få vinna nightdress Cherry från Cotton & Button, vilken dröm!

  Ja pyssel, det är väl mysigt! Nu har jag en tjej som bara är två år så det blir inte så krävande pyssel än så länge;)
  Vi bor i Norrland så grönskan dröjer nog ett tag till så här myser vi med att åka bob, ha picknick i snöhögar, elda i vår fina vedkorg och grilla korv. Vi försöker att va ute varje dag- Jag tror att man håller sig frisk och mår så mycket bättre av att vara ute! Så mitt bästa tips är att va ute, om man sedan cyklar eller åker bob beror kanske på vart man bor. Men picknick kan man ju ha nästan överallt! VI brukar packa lite fika i Nellys minikånken, och så får hon bära den. Då känner hon sig stor!

  Annat som är mysigt är att läsa böcker,bygga en koja, baka chokladbollar!(nelly gillar mest att äta dem)

  Kram från Alexandra i Östersund

  Svara
 • Våran dotter som är beräknad till den 30 april skulle jag vilja ge den söta pyjamasen ”Long Body Stripe” i den minsta storleken som är för 3 månader 🙂

  Detta är mitt första barn och när hon blir lite större önskar jag att vi kan pyssla tillsammans, ett vårpyssel skulle kanske kunna vara att gå ut i naturen och plocka fina kvistar och binda dörrkransar och kanske ett litet fågelbo till dottern där hon kunde låta en liten gossedjurs fågel flytta in. Vi kunde kanske också kunna måla små söta ägg som också kunde få bo i boet 🙂

  Ha en härlig helg Julia!
  Hälsningar
  Maria

  House of Style 2012-03-09 09:56:34 http://www.blogger.com/profile/00026144296848685680
  Svara
 • Åh, jag skulle utan tvekan välja pyjamas long off white, såå härlig!
  Nu när det (snart) är vår har jag varit hos trädgårdshandlaren och köpt frön, pojkarna fick själva välja varsin påse och snart ska vi ut och så! Ser verkligen fram emot det och jag tror att pojkarna kommer att tycka att det är spännande att se de vackra blommorna komma upp ur marken! Eller som vår treåring säger: ”Det är alldeles underbart, mamma!” 🙂

  Lilla gumman glömsk 2012-03-09 09:36:54 http://www.blogger.com/profile/17508867463156935732
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna någon av long body ”sparkisarna”.. jag vet ju inte förens om 2 veckor sisådär vilken.. om det är en lillebror eller lillasyster i magen vill säga 😉

  Bästa vårpysslet hos oss just nu, tycker 3 åringen är när hon får måla på alla våra gamla påskägg (du vet i hiskeliga färger) som jag har målat över helt vita. Det blir verkligen riktiga konstverk och hon ska få dela ut dem till mormor/morfar farmor/farfar sedan.

  Vi ska fylla dem med hemgjort påskgodis! Baka tycker vi också är bland det bästa pysslet som finns nämligen… 😉

  Bästa hälsningar Lina M

  Lina M 2012-03-09 08:51:29
  Svara
 • Hej Julia!
  Vilken mysig tävling…
  Om vi har turen att vinna önskar vi ett nattlinne cherry till vår dotter Hedvig.

  Jag tänker bara på vad jag själv tyckte va mysigt när jag va liten…mamma hade köpt sådana där ”gubbar” som man vattnade på huvudet så ”håret” dvs krassen skulle börja växa. Kommer du ihåg dem :)? Jag o min syster sprang med spänning ner till köket varje morgon för att se hur mycket ”håret” hade växt 🙂
  Då tänkte jag i alla fall försöka pyssla ihop en sån där gubbe tillsammans med min o hoppas på att hon tycker det är lika spännande..
  Något jag också tyckte va roligt var att ta hål på ägg o blåsa ut äggulan o sedan måla dem i olika mönster.

  Bästa hälsningar Anja

  Anja 2012-03-09 08:49:10
  Svara
 • Å vilka härlia sovkläder:)! Till min lilla grabb skulle jag välja pyjamas long Off white- Cotton & Button:)!!…

  Mitt lilla tips är; skattjakt med ledtrådar ute i trädgården eller att dom får välja valfria frön att så och sedan skörda i slutet av sommaren..
  Kram, jecka

  Anonymous 2012-03-09 07:59:54
  Svara
 • Hej!
  Vill gärna vara med och tävla om dessa underbara nattkläder! Skulle gärna vilja vinna det söta nattlinnet!
  Vårt vårpyssel är att gå tillsammans ut och samla in det som naturen bjuder. Sedan pysslar vi med sax, lim och papper. Vi gör fina vårtavlor som vi kan hänga upp!

  Kram Maria

  mariasvitabo 2012-03-09 07:47:41 http://www.blogger.com/profile/10282884266605021745
  Svara
 • Vårat bästa påskpyssel är gjort av ett gammalt pappägg som vi klär om inuti, gör en ring av papp så det kan stå . Sen fyller vi det med hemgjorda påskkärringar , kycklingar och harar . Så det blir som ett tittägg .
  Svårt att välja mellan alla fina nattkläder , hade gärna valt ”Quarter PJ ” för min tjej gillar att sova i kortbyxor . Så det får bli den underbara ”Long PJ Cherry ”
  Nu sätter vi oss och håller tummarna !
  Kram/Lotta

  Lotta "EnVilsenLoppa" 2012-03-09 06:59:40 http://www.blogger.com/profile/13570775368914553132
  Svara
 • Åh det söta nattlinne cherry är min favorit!

  Och om man inte vill ägna sig åt traditionellt påskpyssel så kan man ju ägna sig åt att skapa en ”fairy garden”! Det tänkte jag och barnen ägna oss åt i vår! Massor av inspiration för ämnet finns på min pinterest sida: http://pinterest.com/emysil/fairy-gardens-fairies-and-gnomes/

  kram Emy

  Svara
 • Underbara kläder! Jag fastnade helt för night dress frill. Supersöt!

  Nu på vårkanten brukar vi vara ute i skogen och plocka kottar, pinnar ja allt som går att hitta där.
  Sedan pysslar vi med det inne och bara fantasin sätter gränser för vad man kan skapa:)

  Linda

  Anonymous 2012-03-09 05:44:28
  Svara
 • Mitt val faller på nattlinne som min dotter kan sitta och mysa i framför Bolibompa innan sängen kallar.

  I helgen när vi pysslade så målade vi gammla påskägg vita med hobbyfärg. Som vi sedan dekorerade med färjglada paljettband/spetsband längst kanten sen är det bara låta fantasin flöda fritt. Vi limmade dit fjädrar,små paljetter.

  Ett pyssel som hör mer vintern till men endå roligt är att.
  Smälta cocos fett i en kastrull. Rör ner fågelfrön. Håll upp i små bakformar ex från IKEA eller små koppar. Tryck ner ett snöre i smeten lämna en bit snöre i båda ändarna för uppknytning och nertill för ett äpple. Låt stå kallt så det stelnar. Man kan göra flera på rad.

  Jasmine 2012-03-09 03:35:01
  Svara
 • Om jag vann skulle jag vilja vinna Pyjamasen long Off white till lilla videung som ligger i min mage.

  Jag skulle vilja göra vår blomster arrangemang med vackra pärlhyacinter och tulpaner med mitt barn, gärna utomhus i en vacker park där man kan njuta av vårluft och sol, gärna några kvittrande fåglar. Kanske skulle vi alla göra några påskkort till släktingarna?
  Då skulle jag också packa med mig en stor picknickkorg med mackor, bakverk och saft, och någon mysig värmande filt.
  Därefter skulle vi besöka en djurpark med getter, hästar, och kaniner.

  Kram Catrine

  Catrine 2012-03-08 23:20:42
  Svara
 • Åh Julia, jättesöta pyjamaser och vilka underbara ögon Noell har. Hoppas att du får många bra vårpysseltips. Tack för din blogg, du är min stora inspirationskälla! Kram //S

  SINTAS VÄRLD 2012-03-08 22:25:11 http://www.blogger.com/profile/10401097933972002291
  Svara
 • Jag skulle välja Pyjamas long body stripe. Ett pyssel som ligger nära tillhands är ju såklart dom hederliga påsk kycklingarna och måla påsk ägg!

  hälsn Emma ([email protected])

  Anonymous 2012-03-08 21:28:57
  Svara
 • Vilken härlig tävling! Jag hade valt cherry nightdress den är helt underbar tycker jag. På våren packar vi helst ner varm choklad & mackor i ryggsäcken och drar oss till pulkbacken och myser…här i Norrland har vi länge kvar innan vi byter ut skidorna mot cykeln;)

  Hälsningar Anna V

  Anonymous 2012-03-08 21:28:20
  Svara
 • ÅÅh vilken härlig tävling!!

  Skulle välja Pyjamas long Off White-Cotton&Botton till min lillgrabb om jag hade turen på min sida och vann denna finfina tävling!

  Eftersom min son är så pass liten ännu så har han bara hjälpt till att bidra till mammsens pyssel med att plocka naturmaterial på strand & skog! Ett favoritpyssel jag själv minns som barn och rekommenderar är att laga ett sk. hemmatroll, som består av två fina hittade naturstenar (en liten för huvud och en stor till kropp), mossa till hår och sedan en liten sten som limmas som näsa – ögonen målas därmed med hobbyfärg och likaså munnen. Dessa kan man ha i trädgården eller vid trappan till hemmet*

  Nu önskar jag massa lycka & tur så att pyjamasen blir lillgrabbens*
  Kram och TACK för en fin och inspirerande blogg!

  Svara
 • Jag skull bli lycklig om jag vann Pyjamasen long body frill symbol,så fin!

  Vara ute i solen och pyssla i trädgården, förbered inför våren och sommarens plantering av blommor, sätt i fina vita fjädrar till påsk i någon buske eller ett träd
  Måla fina ägg och gör påsk ägg till nära och kära.

  🙂

  Linda 2012-03-08 20:45:06
  Svara
 • Pyjamas nightdress Cherry – Cotton & Button är min favorit till dottern.

  Det finns ju massor av vårigt pyssel. Att måla ägg är perfekt nu samt att bygga några enkla fågelholkar att sätta ut så att små fåglarna kan lägga ägg någonstans.

  Kram Teres

  Lantligt i smultronbacken 2012-03-08 20:42:48 http://www.blogger.com/profile/06936129855466432940
  Svara
 • Hej Julia!
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Min favorit bland pyjamasarna är ”long body stripe”, så fin.

  En rolig sak att pyssla ihop när det börjar bli vår är att använda textilfärg och måla sin egen dagispåse. Köp tygkassar eller sy själv, superenkelt! De blir jättefina!

  Kram Alexandra

  Alexandra 2012-03-08 20:40:50 http://dattasyr.blogg.se/
  Svara
 • Min lilla skulle bli underbart söt i det underbara nattlinnet CHERRY!

  Det vi pysslar med till påsk: plockar påsk ris & pyntar i massor. Sen är det så mysigt att sätta alla kryddor, örter & grönt ihop med sina små 🙂 skriva små lappar till & sätta på pinne till alla krukor. Sen går dem där & väntat & väntar på minsta lilla tecken.

  / Marlen

  Svara
 • Bästa (vår)pysslet får bli vår nyfunna vän papperslera som finns i den stora hobbybutiken. Den är billig och kladdar inte och väger inte så mycket. Så vi kavlar ut den tunt och trycker ut figurer med pepparkaksformar tex söta små kaniner, ägg m.m. Låter dem torka och knyter fina band i dem så blir de perfekta till påskriset. Vill man kan man behålla dem vita eller så får dottern måla dem.

  Skulle önska ett Cherry nattlinne åt dottern om vi fick chansen.
  Kram Ida

  Svara
 • Bästa (vår)pysslet får bli vår nyfunna vän papperslera som finns i den stora hobbybutiken. Den är billig och kladdar inte och väger inte så mycket. Så vi kavlar ut den tunt och trycker ut figurer med pepparkaksformar tex söta små kaniner, ägg m.m. Låter dem torka och knyter fina band i dem så blir de perfekta till påskriset. Vill man kan man behålla dem vita eller så får dottern måla dem.

  Skulle önska ett Cherry nattlinne åt dottern om vi fick chansen.
  Kram Ida

  Svara
 • Vilken underbar tävling!

  Nattlinnet ”Cherry” är helt bedårande & utstrålar lycka!!

  Nu till våren är det fint att ta in björkris, finns massor med nedblåsta kvistar på marken såhär års.
  Bind vackra kransar & sätt i fina fjädrar från pärlhöns.
  Man kan även bygga små fina fågelbon med björkris.Forma kvistarna till ett litet rede. Lägg i lite mossa & fyll boet med några fina ägg. (Vaktelägg är små & söta) eller måla egna urblåsta ägg. Stick i några fjädrer i fågelbordet.
  En annan klassisker från min barndom är att så gräs i en liten låda, då får barnen något att pyssla om… När gräset är tillräckligt långt fick vi stoppa i små egentillverkade kycklingar!

  Många kramar till dig Julia!

  Caroline 2012-03-08 20:24:01 http://www.vitastevitt.blogg.se/
  Svara
 • Hej Julia! Underbara pyjamasar och nattlinnen, jag skulle definitivt välja det söta nattlinnet till min signe. Ett tips på vårpyssel måste ju nästan innehålla påsk, så jag säger måla påskteckningar som man sedan skickar på posten till barnens kompisar, farmor, morfar osv.., alltid bra att göra något som gör andra glada.. Kram Anna

  Annas skattkammare 2012-03-08 20:00:20 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Hej jag skulle vilja vinna det söta nattlinnet till min lilltjet som snart blir fyra.
  Vårpyssel just nu är att vi har byggt nya fågelholkar som vi sätter upp och inväntar de nya små grannarna. Barnen tycker det är spännande. Annars sår vi fröer och snart skall vi så dekorationsgräs till påsk.

  Kram Heidi mamma till två prinsessor

  Anonymous 2012-03-08 19:57:17
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle gärna vilja ha en Pyjamas long body stripe till vår lillkille!

  Ett perfekt påskpyssel för barn i förskoleålder tycker jag är att plantera i tomma äggskal.

  Äggen dekoreras som hönor, andra djur eller varför inte människoansikten.
  De pickas, töms och fylls med jord. Sen planterar man lite krasse eller andra groddar och efter några dagar får ansiktena/djuren hår.
  Kul och spännande pyssel att följa i några dagar. =)

  /Nina

  Öja Klockaregård 2012-03-08 19:50:40 http://www.klockaregard.blogg.se/
  Svara
 • Åh. Jag skulle väldigt gärna vinna den söta pyjamasen: long body frill symbol till vår dotter Vera.

  Nu när snön är borta kan man gå på upptäcktsfärd i skogen och plocka stenar och pinnar (har man riktigt tur kanske man till och med hittar kattguld :). Skatterna man hittar kan man sedan pyssla ihop något fint utav, lägga i en glasskål eller limma fast på en kartong.

  Elin 2012-03-08 19:49:51 http://www.etthem.blogspot.com/
  Svara
 • Vad roligt med en tävling. Om jag vinner önskar jag ”Pyjamas nightdress Cherry – Cotton & Button” till min systerdotter som fyller 7 år i början på April. Jag tycker att Cherry är en härlig frukt som påminner om sommaren. Kan se min systerdotter springa runt ute i detta nattlinne en härlig sommarkväll.

  Mitt förslag på vårpyssel är att så blommor och låta de stå i barnens rum så att de kan följa dag för dag hur blommorna växer från ett frö till blomma 🙂

  Erica Eriksson 2012-03-08 19:15:12
  Svara
 • Nattlinnet Cherry är verkligen min favorit. Vinner jag så får jag lotta vem av mina 2 prinsessor som ska få det. Bästa påskpysslet är helt klart att plocka ris med barnen och sen pynta det med fjädrar. Då blir det påskstämning på en gång:)

  jossan 2012-03-08 19:15:08
  Svara
 • Åh så söta små och vilket fanatstiskt barnrum.
  Kram
  Hanna

  Svara
 • Vad kul med en tävling!

  Jag skulle vilja vinna pyjamas long off white för att jag väntar en liten en i Maj, och den är så fin!

  Ett bra pyssel som jag har fått ta del av under mina är som studerande förskollärare är att, nu när flyttfåglar börjar återvända till oss, så kan man göra egen fågelmat. Det kan man göra av smält kokosfett, havregryn, solrosfrön, nötter och kokosflingor. Både stora och små barn tycker att det är kul och spännande och se när fåglarna ska äta 🙂

  Det grå huset 2012-03-08 18:34:53 http://www.blogger.com/profile/18230798254813443469
  Svara
 • Pyjamas long body stripe – Cotton & Button

  Härliga pyjamasar!

  Här pimpar vi begagnade påskägg från förra året. Målar och limmar roliga detaljer.

  3barn 2012-03-08 18:28:49 http://3barn.blogspot.com/
  Svara
 • Åh.. vilka fina fina vinster i tävlingen. Om jag vinner skulle jag vilja vinna ”Pyjamas Long Body Stripe” till min lilla bebe i magen som vill ut i slutet av maj.

  Ett trevligt vårpyssel som varar länge är att plantera frön tillsammans med barn. Både blommor och grönsaker. Det gör barnen engagerade och intresserade. Något man sedan har glädje av hela sommaren och kanske ända in på hösten då man även kan smaka på en god tomat eller plocka en bukett blommor. De får liksom följa hela cykeln.

  Ha det gott!

  Svara
 • Dina barn blir bara sötare och sötare för varje år – hur är det möjligt? 😉

  Kram Bea

  Svara
 • Mysigt och roligt vårpyssel för barn är att göra barkbåtar och grilla pinnbröd.

  Om det inte finns hav i närheten kan båtarna sjösättas i en balja istället.

  Pyjamas long body stripe tycker jag är finast!

  Anna 2012-03-08 17:26:18
  Svara
 • Hej Julia!
  Vad kul med en tävling :). Om jag vann så skulle jag välja det söta nattlinnet ”nightdress cherry”. En superfin present till min dotter som snart fyller år :). Ett både mysigt och fint vårpyssel är att när det har kommit fram lite vårblommor plocka en del och pressa/sätta in i små böcker. Där kan barnen (om de kan) skriva namnet på blomman och kanske måla nåt själv. Helt enkelt pyssla lite med med hjälp av fantasin, blommor, pennor m.m. Mycket uppskattat av barn 🙂 (och vuxna ;)).

  En härlig vår önskar jag dig!
  Kram Karolina

  Karolina 2012-03-08 17:09:01
  Svara
 • Vilken fantastisk tävling! Har sneglat många gånger på de fina barnkläderna i din butik till min 2-åriga dotter, men pengarna har prioriterats till annat.. Men nu har jag chansen! skulle vilja vinna nattlinnet Cherry om lotten skulle falla på mig.

  Vårpyssel hos oss blir att samla pyssel inför påsk. 2-åringen vill ju vara med överallt så fjädrar samlar vi hos våra höns och så får hon hänga med ut i skogen för att samla fint ris. & såklart det bästa, samla in ägg för att sedan måla:) Många små äventyr och minnen på vägen i och med samlandet. Perfekt för nyfikna barn:)

  Emelie M 2012-03-08 16:45:57 http://emeliemikaelsson.blogspot.com/
  Svara
 • Jag skulle välja det galet söta nattlinnet som din dotter har på första bilden. När det gäller pyssel så kan jag tipsa om den här sidan och superfina pappersdjur. Har precis köpt och det var superpoppis!
  http://www.mibo.co.uk/mibo/catalog/index.php?cPath=48

  Lena 2012-03-08 16:11:34
  Svara
 • Var lite snabb på tangenterna och glömde i min graviditetsförvirring några ord.

  Tycker att modellen Long Body Frill symbolen med ljuvlig krås upptill är helt underbar.

  Skulle det vara. 😉

  Mikaela 2012-03-08 15:46:15 http://www.hemmapavarangataistan.blogg.se/
  Svara
 • Ååå då skulle jag önska en pyjamas till vår Filippa i magen med BF juni 2012. Tycker att modellen Long Body Frill Symbol med ljuvligt krås upptill.

  Bästa vårpysslet med barn måste jag säga är att PLANTERA. Vi bor i lägenhet utan balkong men planterar i fönstren i vårt söta växthus. Här hemma har vi redan sått kryddväxter, tomatplanta och Mårbacka pelagonierna har fått ny jord.

  Håller tummarna för tur.

  Tack för en härligt blogg.

  KRAMAR Mikaela!

  Mikaela 2012-03-08 15:42:32 http://www.hemmapavarangataistan.blogg.se/
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna nattlinnet till Ofelia. Och roliga pyssel är att gå ut i skogen och plocka pinnar och göra ramar av dem… Man kan sätta in pärlplattor, kort teckningar mm.

  Kramar

  Svara
 • Ååå så masse fine 🙂
  Denne er en favoritt: http://www.juliasvitadrommar.se/barnkammaren/sova/pyjamas-long-body-stripe-cotton-button.html

  Favoritter om våren:
  -Paradis
  -Hoppe strikk
  -Rydde i hagen 😉

  HA en fin dag!

  KLem Anita

  Svara
 • Vill vinna Cherry nattlinnet som är helt adorable. Min flicka blir snart 2 så vi har inte hunnit me så mkt vårpyssel, men mata änderna är alltid roligt. Kan inte ta gammalt bröd dock då hälften äts upp av tösen:-). Kram från Helena

  Anonymous 2012-03-08 14:28:41
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle valt antingen pyjamasen long body stripe eller pyjamasen long off white då jag har två små killar som är 3 månader och 3 år.

  Ett roligt vårpyssel är att ge sig ut på ett äventyr i skogen och plocka in bark, pinnar, stenar och allt möjligt som man kan göra roliga djur o gubbar med. 🙂

  Monika 2012-03-08 14:05:27
  Svara
 • Mysiga nattdressen frill offwhite hade jag valt om jag vann.
  Vi brukar så krasse och kattgräs. Lätt och kul för barnen att vara med. Dessutom bra till påskpysslet…

  Vänligen Jessica Lödöse

  Anonymous 2012-03-08 13:55:12
  Svara
 • Åh som jag trånat efter nattlinnet till lilltjejen <3

  Vi har så mycke vårpyssel på gång. Har målat stenar och pinnar, plockat in fina blommor och gjort små bordsdekorationer. Favoriten är nog att pyssla ihop små kort och peta ner i grannarnas brevlådor 🙂

  Nu får vi hålla tummarna 🙂

  Liza - Mamma till Joline 2012-03-08 13:47:12 http://www.delillahjartat.blogg.se/
  Svara
 • Hej igen!
  Jag vet inte vad min dator eller blogger hittade på men fem gånger publicerades mitt svar. Det är inte ett försök att fuska kära ni!! Snälla Julia deleta de fyra (!) extra kopiorna!!
  Kram Anna

  Bokcaféet i byn 2012-03-08 13:23:18 http://www.blogger.com/profile/17225653523508133581
  Svara
 • Jag tycker long body stripe pyjamasen är jättefin!

  Jag älskar att tillsammans med barnen gå på skattjakt i naturen och samtidigt leta och plocka hem några av de första tusilagoblommorna. Det ser jag fram emot!

  Villa Sjöhaga 2012-03-08 13:21:00 http://www.blogger.com/profile/14204022437746270137
  Svara
 • Hej Julia!
  Vilken fin tävling!
  Jag skulle välja en Pyjamas long off white till lille sonen om jag hade lyckan att vinna!

  Bästa vårpysslet tycker jag kan vara att samla pinnar tillsammans som man samlar ihop på en skrinda eller vagn och sedan gemensamt puttar bort till eldningshörnet i trädgården (om man har ett sådant!). Sedan grillas det korv över öppen eld! Lite förena nytta med nöje när man bor i trädgård med många nedfallna grenar!!

  Kram Anna

  Bokcaféet i byn 2012-03-08 13:20:12 http://www.blogger.com/profile/17225653523508133581
  Svara
 • Hej Julia!
  Vilken fin tävling!
  Jag skulle välja en Pyjamas long off white till lille sonen om jag hade lyckan att vinna!

  Bästa vårpysslet tycker jag kan vara att samla pinnar tillsammans som man samlar ihop på en skrinda eller vagn och sedan gemensamt puttar bort till eldningshörnet i trädgården (om man har ett sådant!). Sedan grillas det korv över öppen eld! Lite förena nytta med nöje när man bor i trädgård med många nedfallna grenar!!

  Kram Anna

  Bokcaféet i byn 2012-03-08 13:20:11 http://www.blogger.com/profile/17225653523508133581
  Svara
 • Såå sött!! Underbara cherry nattlinne skulle jag så gärna vilja vinna!

  Ett tips på vårpyssel.
  Såhär inför sommaren har både stora & små sina förhoppningar och förväntningar inför sommarlov/semester.

  Gör varsin moodboard med drömmar inför sommaren. Härliga bilder, små pysselideér (som sedan kan förverkligas under regniga dagar), skriv små önskningar om tex utflykter eller en resa. Helt enkelt: såhär vill jag att min sommar ska bli!

  Låt moodboardena få ta sin tid att färdigställa och gör dem till vackra blickfång som kan stå framme och få er att längta till sommaren. Lycka till!

  // Sanna B

  Anonymous 2012-03-08 13:12:56
  Svara
 • Jag skulle välja Pyjamas long body stripe. Ett enkelt pyssel är att göra morötter i filttyg med stoppning och en magnet. Enkelt pyssel som blir ett fint blickfång på t.ex. kylskåpet. Lagom nu till påsk för alla påskharar! 🙂

  Svara
 • Om jag skulle vinna hade jag valt det urgulliga nattlinnet Cherry.

  -Nu när påsken närmar sig kan man ta in lite ris och klä med fjädrar som man färgat tillsammans med barnen.
  -Klippa och klistra grönt och gult papper till fina påskliljor.
  -Skapa söta kycklingar av trolldeg och måla och sätta piprensare till ben.
  -Att baka enklare kakor där barnen kan vara med hela vägen är också ett roligt pyssel.

  Johanna blåbär och smultron 2012-03-08 12:49:54 http://www.blabarochsmultron.blogg.se/
  Svara
 • Förutom det vanligt påskpysslet med ris, fjärdrar och påskägg så vill jag plantera fröer med barnen. Pyssel som växer = kul att följa.

  Och om jag skulle ha turen och vinna skulle jag välja det bedårande nattlinnet Cherry.

  So long,
  Maria

  Maria Nyckelpiga 2012-03-08 12:49:20 http://www.blogger.com/profile/10210746300902976827
  Svara
 • Jag (eller min son) skulle gärna vilja ha pyjamas long off white ifall vi hade turen.

  Bäst påskpysslet tycker jag är o ta in påskris o sen klippa ur saker man gilla ur tidningar, målaböcker etc. Limma/tejpa fast fint snöre o hänga i riset, blir ett väldigt personligt påskris med tex. traktorer, roliga seriebilder, fina blommor, djur och egna ritande små bilder!

  Ha en bra dag // Frida

  Frida H 2012-03-08 12:32:13
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna det söta nattlinnet med små blommor på till min lilla dotter som fyller fyra år nu i april.
  Bästa pysslet är ju helt klart att plantera små sticklingar och förså frön inför sommaren. vi brukar hålla till på glasverandan och samtidigt göra vårfint och premiärfika.

  Svara
 • Åhhh,vilken mysigt tävling!!!

  Jag hade valt nattlinnet till lillan som tyckte att det gamla börjar bli för litet 😉

  Hmm…tja med fem barn här hemma så är det ju aldrig fel med ett litet ”pyssellager”

  1)Plantera en massa fint
  2)Saltdeg är en klar favorit här hemma!
  3)Jag brukar köpa sådana frigolit ägg som barnen sedan får pyssla fina med tyg och papper…perfekt till påsk 🙂
  4)baka…kul både undertiden och till fikat!
  5)Vi brukar låta barnen måla vad dom tycker är fint på vars en lerkruka,blir så fint 🙂
  (Sen kan dom ju få plantera sina egna små frön där )

  Hoppas att det var till lite hjälp i allafall!

  Nu håller jag tummarna och hoppas på det bästa 🙂

  Ha en fin dag
  Kram//Anja

  Vita möbler och barnbus 2012-03-08 12:15:03 http://vitamoblerochbarnbus.bloggplatsen.se/
  Svara
 • Nattkläderna ser så härliga ut. Jag skulle gärna vinna pyjamas long body stripe till vår minsting. Här hemma har vi precis börjat måla påskbrev tillsammans, närmare påsk brukar vi göra egna kycklingar och miniägg av cenitlera att hänga i påskriset. Det brukar bli härliga små figurer! Kram Lotta

  Svara
 • Pyjamas long off white är våran favorit och ser supermysig ut att sova i.
  Jag och mina barn ger oss ut i naturen och samlar stenar, pinnar och grenar som vi tar in och gör små arrangemang och stilleben av. Grenarna slår ut och det blir vackert och vårigt 🙂

  Linda 2012-03-08 12:05:27 http://moloj.blogg.se/
  Svara
 • Åh, så fina!

  Pyjamas long off white är min favorit! Kan lätt se min lille prins springa runt i den hemma.

  Eftersom jag gillar att baka tycker jag att bästa vårpysslet är cupcakesbakande med barnen. Gärna med påsktema där de kan garnera sina cupcakes med chokladägg och annat påskigt.

  Måla och pyssla i hop påskkort är annat pyssel som brukar uppskattas. Både av barnen och av äldre släktingar.

  Kram Malin

  Malin`s Diner 2012-03-08 11:41:52 http://www.blogger.com/profile/14998972587027076301
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna den söta nattlinnet Cherry. Ett roligt vårpyssel med barnen kan vara att göra blomsterarrangemang med tema påsk och dom får måla små miniägg som man dekorerar med.

  Lina Roos 2012-03-08 11:38:43 http://www.linaroos.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!