JULIA K

Mönstrat

I hallen ett olivträd som mirakulöst överlevt vintern *peppar peppar* och dörr som leder till lilla toaletten.

Laundry service pågår dagligen i det här hushållet.
Jag brukar hiva ned tvätt från lilltoaletten, köket och barnens dagiskläder direkt ned i stora kassen ( HM något år sedan) som hänger på farstudörren.

Från hallen leder en tredje dörr till vardagsrum samt kök.
Hej hopp 🙂
Mönstrat var det här!
Det är härligt med mönster. Jag har nog rutigt och randigt på delad första plats på min mönstertopplista. Blommigt och prickigt känns extrafint om våren.
Mönstrade mattor är jag uppvuxen med. Orientaliska sådana. Det hör liksom till när man har en far från Albanien. Han hade nog gärna gått loss på mer än mönstrade mattor men mamma har en mer skandinavisk smak…så att säga. Och det blev nog en bra kompromiss med mattorna 🙂
Hursomhelst, jag har varit sugen på en mönstrad matta under en längre tid men inte riktigt hittat någon i rätt färg och storlek men nuså . Jag tycker jättemycket om den och den passar fint mot det mörka golvet i hallen.
Önskar er en riktigt härlig fredag med god mat och mys!
Kram/Julia
Ps, Mattan kommer från House Doctor och jag beställde bara 2 stycken lite på prov så att säga, en finns kvar om någon är sugen på lite mönstrat som jag 🙂 Storlek: 70 x 140 cm Pris: 399 kr
Uppdatering, jag tar självklart in fler mattor om någon så önskar. Maila mig till [email protected] och gör en förhandsbokning. Jag kan ta någon närbild och visa också för den som vill.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!