JULIA K

Älskade söndag

Världens världens bästa lilla Elle, eller ja stora som hon själv föredrar att bli kallad. Är man 4 och ett halvt så är man 🙂
Hej hopp 🙂
Jag bara älskar söndagar. Lång frukost framför morgonnyheterna och efter det brukar vi ta dagen som den kommer. Noell har haft lekbesök så då passade jag och Elle på att baka semlor ( jag har ”semmelcraving” på gång för tillfället ) och vara ute och njuta av stora stora snöflingor som dalade ned sakta på ett sådant magiskt vis ni vet?
Hoppas ni också haft en riktigt härlig söndag!
Kram/Julia
Ps, Skåpbilder kommer jag lovar 🙂
Ps igen, Formex var superskoj och inspirerande som vanligt! Jag har funnit flera härliga godbitar från både gamla och nya leverantörer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!