JULIA K

Badkar

Hej 🙂
Vilken strålande vacker oktoberonsdag vi haft!
Ni är ju bara för snälla, tack! Jag tycker att det är trevligt med alldeles vanliga vardagsbilder på bekväma kläder, det värmer att ni uppskattar det också så fler bilder kommer säkerligen att dyka upp 🙂
Tröjan, eller tunikan ( jag har storlek M och den är rymlig ) finns att shoppa HÄR, HÄR och HÄR.
Ser ni vad Carlos kom hem med idag?
Jajjamensann äntligen ett badkar. Jag längtar så mycket efter ett härligt fredagsbad och har längtat i över sju år! Det ska bli ljuvligt! Än är det lite fix kvar där i badrummet som finns i gästhuset men kanske kanske, blir det ett ordentligt julbad för hela familjen *hoppas*…
Ha nu en riktigt skön kväll!
Kram/Julia
Ps, Någon som vet hur jag kan få en ”gilla” knapp eller liknande under mina blogginlägg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!