JULIA K

Åska och Storm

Hej på er 🙂 !
Varken åska eller storm här, däremot i butiken.
Nytt i butiken, alldeles ljuvliga handdukar och gästhanddukar i en så otroligt snygg färg som heter Åska.
Kuddar i färgen Storm är också en nyhet men Miramodellen har redan tagit slut. Jag tar självklart in fler om någon önskar, det är bara att skicka iväg ett mail till mig 🙂
Ååh så piffsugen jag är nu när hösten gjort entré!
Jag väntar på en tvål och diskmedelleverans till butiken och sedan ska jag göra lite fint i både köket och lilla toaletten. Det är så märkligt det där, trots att jag har en butik, med jättehärliga handdukar så har ett gäng solkiga hemska hängt med på tok för länge härhemma. Nej, nya fina handdukar i färgen Åska får det minsann bli 🙂
Önskar er en skön måndag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!