JULIA K

Slapp fredag!

Hej hopp!

Slapp fredag var det här! Jag har betat av typ en sak på min ”att göra lista” men det får duga fint. Nu ska jag göra barnen sällskap och leka lite.

Min vän Terese har skrivit ett litet (eller ja ganska långt för att vara Terese) inlägg på sin blogg som jag tycker att ni ska klicka er vidare till HÄR !
Nu är min vän höggravid med nerver på spänn och hormoner i överflöd 😉 men detta är dagens sanning tycker jag.
Hon skriver om sådant jag så många gånger funderat på men inte riktigt kunnat sätta ord på…
Vad tycker ni, håller ni med eller känner ni helt annorlunda?

Ok, nu önskar jag er en riktigt fin fredag så ses vi snart igen!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vilken fin blogg du har! Vackert hem och fina bilder.

  Gabriella 2011-08-14 12:19:23 http://elephantzoul.blogg.se/
  Svara
 • Jag håller absolut med Terese!! Ett helt klockrent inlägg!

  Tur är väl att man kan välja vad man vill läsa 😉
  Jag håller mig till inspirerande och givande bloggar, typ din blogg 🙂 Den känns äkta och ger mig massor av inspiration!

  Många kramar Katarina.

  Svara
 • Jag håller med till viss del.
  De allra populäraste bloggarna verkar ju vara de där köpa mycket dyrt bloggarna. Men å andra sidan väljer jag att inte läsa dem.
  Hellre inspirerande bloggar som gör en glad.
  som din!

  Svara
 • Jag är glad att du uppmärksammar inlägget hos din vän, såå bra skrivet! Jag håller verkligen med!! Nu ska kika runt lite på bilderna på Noelle och Elles rum och låta mig inspireras i LUGN och RO. För det är vad jag känner när jag kikar in hos dig. Kram och ttevlig helg!

  Jenny 2011-08-13 06:30:45
  Svara
 • Hej Julia & alla andra fina!
  Jag mår oerhört bra av vackra ting som berör hjärtat runtomkring mig. Likaså är jag petnoga med kläder, mat samt diverse utrustning till min familj och speciellt till det finaste jag har, mina barn.Kvalitèt framför kvantitet! Dock har jag i långsamt tempo format mina tankar till en livsstil. Jag har helhjärtat tröttnat på masskonsumtion, statusfixering samt därutav all ångest som många bär omkring på. I dagarna beslutade jag mig för att utesluta helt inköp av kläder, skor samt associarer till mig själv under resterande år 2011. Pengarna jag sparar skall oavkortat gå till de som behöver dem så mycket bättre, i detta fall Läkare utan gränser. Jag känner mer inspiration samt lust för varje dag som går att leva livet glädjefyllt, lyckligt utan all masskonsumtion. Största elogen till dig Julia, dels för din fina verksamhet fylld av unika ting, dels för din inspirerande livsstil där kärlek tar störst plats! Varm kram till er alla! / Malin

  Malin Högeteg 2011-08-12 19:35:41
  Svara
 • Finns så många som borde ta åt sig av Terese fina inlägg, det är rakt och ärligt! Samtidigt känns en värme igenom det av kärlek och ömhet mot de stora sakerna i livet, som oftast kallas för de små sakerna de folk tar för givet. Att stanna upp och njuta av sina nära och kära och det vi faktiskt har borde alla göra ofta.

  Kram Annica

  Skrot och Skruv 2011-08-12 17:14:50 http://www.blogger.com/profile/09049942714498891366
  Svara
 • Läste inlägget hos ”Hedvig och Jag” och jag håller med.
  Ang barnen vet jag inget då jag inte har barn =) men om köphetsen och den rätta looken är jag helt med!
  Pressen och stressen är otroligt hög. Jag har bloggat i två år och igår stängde jag min blogg. Mycket pga hetsen.
  Därför är det underbart att vara på din sida här, där jag absolut inte känner hetsen. Jag fullkomligt älskar dina bilder och allt du visar!! Och allt känns äkta.
  Så tack för att du visar att det finns ”äkta” bloggar =)
  Stor kram Fia fd madame vit

  Svara
 • Absolut tankeväkkande ord från Terese. Själv ser och läser jag de store innredningsblogger som interiörmagasiner – langt billigere end at abbonera på de dyra magasiner, och man behöver inte vänta flera veckor på et nytt blad:-)
  Med hensyn til tid med barnen, penge til interiör, tid til blogning, tid til job mm. som Terese skrivar om, så tror jag det – som allt annat her i livet er et tidsprioriteringsspörgsmål, och tidsprioriteringen såvel som èns ekonomiska situation ändrar seg livet igennom. Allt kan inte nås och fås 100% och på èn gång. Men om vet man man har gjort sit bästa, då skal man väre nöjd med det, och akseptera den situasjon man er i på et givet tidspunkt – I morgon kommar atter en ny dag med nya möjlighetar – det gör livet meget lättare at leva;-)

  Svara
 • Julia,
  jag håller med din vän till stor del i vad hon skriver. Det finns somliga i bloggvärlden som använder klädesplaggen en enda gång som klickas hem från netbutiker för tusenlappar per styck. Och möbler, och resor, och luncher och middagar på stan varje. Jag undrar häpet med mitt realistiska sinne, var får hon pengarna ifrån? Och något som jag har kommit att reagera starkt på sista tiden är hetsen när det gäller barnkläder och accesoarer därtill, ibland känns det faktiskt som att barnen själva blir accesoarer. Men inte hos din blogg Julia, du har ett så genuint och personligt uttryck. Bloggvärlden behöver det. /S

  Anonymous 2011-08-12 14:06:38
  Svara
 • Jag håller med….Så fin fjäril. önskar dig en fin helg. kram Johanna

  Johanna Stålros 2011-08-12 13:56:15 http://www.blogger.com/profile/14680840133557831606
  Svara
 • Uppskattar att du uppmärksammade detta blogginlägg. Hoppas många går in och läser. Mitt i prick säger jag och håller med.

  Fin fjäril! Såg du att det landat en hos mig också… 😉

  Ha det gott!
  kram emelie

  Svara
 • Vilken söt fjäril, ska klicka mig in på din väns blogg och läsa.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram/M

  Madame Edith 2011-08-12 13:40:37 http://www.blogger.com/profile/14019431319469479747
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!