JULIA K

Helgprojekt

Bild tagen på Elle av duktiga duktiga fotografen Mari Eriksson för två år sedan.
Tjolahopp!
Har ni det fint?
Vi har hunnit med ett besök vid lekplatsen och en svampletartur i skogen idag 🙂
Just nu laddar jag mentalt för ett ganska stort projekt härhemma. Till helgen byter vi förhoppningsvis rum på ovanvåningen och resultatet är det jag fokuserar på just nu (visar bilder och berättar mer när vi satt igång 🙂 ). Jag tänker mig att vi använder oss utav det vi har bortsett från målarfärg, spackel och eventuellt någon ny hylla. Det blir nog bra det här, när det är färdigt…(bävar bara liiitegranan för oordningen under tiden).
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!