JULIA K

På benen igen!

En underbar trälåda med handtag, perfekt för blommor ute som inne eller som förvaring i köket.

Skärbrädor i porslin från House Doctor, våra används flitigt som ”ostbricka” till vardag och fest.

Vacker kvilt med söta detaljer, perfekt i soffan.
Hej på er,
Äntligen lite blogg och livslust 🙂 !
Ryggen och det hemska vädret ( här snöade och regnade det omvartannat i flera dagar) gjorde mig såå trött och irriterad. Jag vill ju att kroppen ska fungera som den alltid gjort! Ryggen är inflammerad så det är absolut inget farligt, och med lite vila så blir den nog tipptopp. Och vädret har vänt, tänk att det kan påverka mig så mycket. Nog borde jag vara van vid att vädret vänder under våren, men besvikelsen var enorm. Påverkas ni också väldigt mycket om vädret inte blir så som ni hoppats?
Tack fina fina fina ni för omtanken och alla krya på hälsningar. Jag är så mycket bättre nu men ska ta vara på mig själv bättre hädanefter.
Ovan några av mina allra bästa favoriter från butiken som finns åter på lager. 
Jag gjorde ett separat inlägg med svar på de frågor som trillat in.
Hoppas ni som undrat känner er nöjda 🙂
Nu tar jag och barnen helg! Vi ses imorgon 🙂
Kramar/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!