JULIA K

Ensam hemma

Vad gör jag när huset ekar tomt? Inga barn att bada, inga barn att natta, inga barn att städa upp efter middagen (tusen smulor under matbordet), inga barn att borsta tänderna på, inga barn att tjata på att kvällen är sen och att det är dags att sova nu….
Jo, då beundrar jag dagens äggskörd som ligger på mormors gamla vackra linnehanddukar som jag fick av mamma idag,

rättar till krukorna och tar fram en nytvättad matta till köket

och bläddrar i nya Lantliv ( Lantliv sommar special var verkligen toppenfin med flera personliga trevliga hem) till ett glas rött och Sushi.
Hej på er!
Nu är barnen iväg på övernattning för första gången. Jag har checkat av läget och fått en kvällsrapport och allt är prima 🙂 härligt! Känns väldigt tomt och tyst i huset, men jag ska passa på att njuta av tillvaron och jag känner mig ovanligt pigg och energisk faktiskt. Kan vara känslan av att faktiskt få ett par dagar av total frihet, och att kunna ta stunden som den kommer. På lördag kommer älsklingarna hem och då ska jag duka fram en härlig påskbuffé och självklart så har påskharen varit på besök och gömt ägg i trädgården 🙂
Hoppas er dag varit fin!
Vi ses imorgon!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!