JULIA K

Vår dag!

Grattis till oss! Idag är det vår dag!
Internationella kvinnodagen och fettisdagen på en och samma dag, inte illa det alls 🙂
Jag har firat min dag med lite söta blommor, och fettisdagen ska givetvis firas med semlor. Jag ska sätta en deg alldeles strax, så får barnen hjälpa till att baka ut bullarna när de kommit hem från förskolan.
Vet ni, det var så roligt att få läsa alla era tankar om träning, mammakilon och om ålder.
Zumba var ett helt nytt träningssätt för mig, det låter roligt med dans.
Den där ”Wiiplattan” är för er som inte vet ett slags träningsredskap. Den tillhör ett tv-spel och man antingen står på plattan och tränar till olika program som ”rocka rockring”, aerobics, yoga osv. Eller så använder man en liten handkontroll när man ska till exempel löpträna. Jag är inget proffs varken på träning eller tekniska prylar. Man skulle kunna säga att jag  fortfarande håller på att bekanta mig med apparaten… 😉
Hoppas att ni får en riktigt riktigt fin dag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Så vackra bilder på fina blommor!
    Kram /Anna

    Annas skattkammare 2011-03-09 11:45:13 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
    Svara
  • Vackra bilder du visar. 🙂

    Svara
  • Så underbar blogg du har! Har kollat in den i några dagar nu och blir super inspirerad! Min dröm är att få ha ett eget företag och förhoppningsvis en egen butik i framtiden.
    Har länge älskat lantstilen men inte haft råd med alla snygga möbler, hehe. Men så kom jag på att man faktiskt kan fixa mycket själv. Så nu har jag förälskat mig i att måla och renovera upp gamla möbler! Det blir ju som ett gift *fniss*!

    Har oxå bakat semlor idag…mumma!
    Duktig du är att använda din wii bräda! Min samlar damm under soffan…hahaha!

    Tack för en underbar blogg!

    Petra 2011-03-08 21:53:01 http://www.mamablues.blogg.se/
    Svara
  • Ååh, skulle också vilja ha en sådan platta! Jag går på Zumba och har även fått dvd-skivor av bror som han fixat till mig, dansar loss i vardagsrummet! SUPERkul är det! Jag åker gärna längdskidor och ett tips som fungerar för mig att ”trimma” kroppen är stavgång. Effektiv promenad med stavar i snabbt tempo.

    Jag fyller 30 år i slutet av april och har inte fått någon kris (som tur är – ingen stor tatuering, piercing eller panikångest – haha) känner mig nöjd med det jag gjort hittills, vilket känns skönt. Har rest massor och renoverat huset, som snart är klart. Känner mig ung och inte alls gammal. Däremot har jag börjat känna att den lilla klockan börjat ticka, men ingen kris och panik än. 🙂 Men de flesta av mina närmsta kompisar är barnlös, än så länge… Det blir kanske annat när det börjar poppa upp här och där. 🙂

    Ha en bra vecka – kram Ewa

    Vitt och Blått 2011-03-08 20:51:03 http://www.blogger.com/profile/14880839364315499468
    Svara
  • Grattis! Min favorittblomst.

    Fru Jippiyes 2011-03-08 20:23:58 http://www.blogger.com/profile/13067906314832312856
    Svara
  • Hej Julia!
    Hurra för alla kvinnor i världen idag!!!! Hörde på radion att militären grep kvinnor i Sudan som fredsamt demonstrerade sittandes. Galet! Missade semlor idag men det kan man kompensera en annan dag:-)
    Spännande att lista nya mål i livet! Du framstår som mkt målmedveten och har redan åstadkommit mkt i ditt liv. Härligt! Hörde en annan intervju idag på radio angående kvinnligt företagande. Så inspirerande! Maud Olovsson sa bla att det kvinnliga egenföretagandet står för 40% idag. Man ska inte nöja sig där men tydligen var det bara 17% för någon generation sedan. Så heja alla fina tjejer, kör på!
    Kram Anna

    Bokcaféet i byn 2011-03-08 20:10:08 http://www.blogger.com/profile/17225653523508133581
    Svara
  • Hej hopp.

    Grattsi till oss!!:)

    Jadu dessa jäkla kilon. Jag har iaf betämt mig för att dom ska bort. anmält mig till viktklubb.se där man skriver i vad man äter och motionerar. Det funkar iaf för mig att ha lite koll så det inte slinker ner en massa annat ”skit” Sen är det ett stort pluss att man får äta allt. Klarar inte av att vara utan kolhydrater helt.

    Kram på dig denna fina dag, nu tar jag Levis och ”pricken” med mig ut i solen
    /Marit

    Marits vita skrin 2011-03-08 15:01:37 http://www.blogger.com/profile/00430563017266052626
    Svara
  • Hej Julia!
    Tänkte på de där med träning, jag åker skidor, både klassiskt och skate och jag fullkomligt älskar det! Du slipper gymmet, du kommer ut i frsika luften OCH de e superbra täning!!! Kan varmt rekommendera de, har tränat rätt mycke i mina år men detta e helt outstanding. I för sig bor jag ju i Östersund MEn som vintraran varit de senaste åren funkar de ju för er sölänningar oxå;) OCH då kan man liksom njuta mer av vintern. På sommaren joggar och cyklar jag mountainbike, då får man oxå komma ut i naturen.
    Jag tränar för att kunna äta gott och för att må bra, OCH det är min egentid.. Här ska oxå ätas semlor nu men inte hemmabakta utan icamaxi bakta:)
    Önskar dig en suverän dag! Och du jag fyllde 30 i höstas och hade då en tre månaders tjej. Du har två ”stora” små barn, eget företag, FIIIIIIIIIIIIInt hus och verkar va väldigt lycklig me din man, så krisa INTE!!! MEn en livsplan e nog smart!
    Oj, va långt detta blev..
    Kram från Alexandra i Östersund

    Anonymous 2011-03-08 14:55:07
    Svara
  • Ja här e det verkligen Vår hos oss oxå 🙂
    Härligt nu börjar det komma, ja man ska unna sig lite blommor 🙂
    Goda semlor låter inte helt fel 😉

    En snygg träningpslatta var det 🙂

    kram emmeli R

    emmelisvitahem.webblogg.se 2011-03-08 14:40:39 http://emmelisvitahem.webblogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!