Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Bloomingville

Så snygg creméfärgad (mer vit än creme) matt klämlampa för säng eller skrivbordet.

En härlig korg av pil i en gråbrun färg för picknicken till exempel.

Förvaring kan jag aldrig få nog av, söta våriga askar med mönster i vitt och turkost.

Jag älskar glasburkar, de kan användas till blockljus, blommor, semesterminnen, penslar, snören och mycket mer.
Hej 🙂 !
Vilken vacker solig dag! Vi behöver nog varje solstråle just nu inte sant?
Imorse blev lämningen på dagis tårfylld, barnen var inte alls sugna på att stanna kvar. Det gör lite extraont när Noell är ledsen då han allt som oftast är glad och belåten med att spendera dagen där. Elle brukar vara lite småkinkig så det är jag mer van vid…
Så fort jag satt mig i bilen så började tårarna trilla, det är verkligen SÅ jobbigt när det blir så tycker jag.
Det blir så påtagligt också eftersom jag jobbar hemifrån, tyyyst och tomt i huset om dagarna.
Brukar ni ha smärfria lämningar eller kan de bli sådär superjobbiga och tårfyllda då och då?
Nåväl, mina dagar är fyllda med arbete så tid för fler tårar finns inte som tur är 🙂 och förskolan är en trivsam och trygg plats för barnen.
Just nu trillar det in väldigt mycket vårnytt i butiken. Ovan ett litet smakprov 🙂
Nu ska jag packa upp alla kartonger och göra lite fint i gårdsbutiken.
Hoppas ni har en riktigt fin onsdag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Helt underbara bilder! Fullkomligt fantastiska! 😀

  Åh jag kommer ihåg dagislämningarna som om det vore igår. Fast då var det tvärt om att det var jag som var barnet. Jag minns inte om jag brukade gråta då mamma skulle lämna mig, kanske vissa morgnar. Men problemet var däremot när mamma eller pappa kom och skulle hämta mig, då sprang jag istället och gömde mig 😉 Men jag bråkade alrid med att följa med ändå. Och extra kul var det när jag vist att pappa skulle hämta mig i sin stora lastbil från jobbet. Det var poppis, då stod nämligen hela dagis tryckta mot fönsterrutan eller längs staketet och jag kände mig sååå cool ;D

  Emblem 2011-02-10 10:39:48 http://emblems.blogg.se/
  Svara
 • Jättefina saker. Lampan var underbar!

  Caroline 2011-02-10 09:13:34 http://ingetkonstigtalls.webblogg.se/
  Svara
 • Ja det minns jag hur det skar i mamma hjärtat när man lämnade de små grynen när de är ledsna..usch det var jobbigt!! Underbar lampa!! Kraaam P

  Svara
 • Så mycket fina saker du fått in till affären, gillar verkligen lampan!!! Ha det så bra, kram jessica.

  Industri house 2011-02-09 22:51:00 http://www.blogger.com/profile/15811153145013174159
  Svara
 • Jag har tyvärr inga barn (än men snart kanske:P) men jag kan ju bara tänka mig hur det är! När barn gråter så skär det ju i hjärtat!

  Håller med resterande ovanför att din blogg och butik är helt bedårande! Aj löv it!

  Svara
 • Jo, dessa gråtiga lämningar minns jag. Usch, vad dåligt jag mådde, fast personalen sa att det blev lugnt direkt jag gått. Ibland ringde jag även till dagis och hörde efter. Då var det så lugnt så.

  Kram Maria

  Snickaregården 2011-02-09 21:37:44 http://www.blogger.com/profile/00394179617593079822
  Svara
 • Jack börjar inskolningen på dagis på måndag. Blir lite skakis när jag tänker på att någon annan ska ha hand om honom hela dagarna. Tur är att han snart blir storebror och ”slipper” vara där så många timmar. Kan tänka mig att jag liksom du kommer sitta i bilen och snyfta till och från. Kramar

  Svara
 • Mmm…så mycket vackert!!!

  Huu, ja..Det där med o lämna ifrån sig sina barn är inge roligt, jag lider…

  Min Vera har för det mesta gillat läget var morgon men vissa mornar vill hon inte alls, det skär i en, jag vet…Hoppas att det ordnar sig o att de är tillbaka på banan snart igen!!

  Varma Kramar Elin

  fröken knopp 2011-02-09 20:46:22 http://www.blogger.com/profile/14049018680435686469
  Svara
 • Guuud så fin lampa och förvaringsaskarna skall vi inte tala om. Vill haaaaaa.

  Jag hade samma tårincident med min lilla Emma i i förrgår. Kändes inte alls kul, när hon i vanliga fall rusar rakt in.

  moimukulatt 2011-02-09 20:29:18 http://www.blogger.com/profile/10597425910405118757
  Svara
 • Dessa små änglar, vad de berör våra hjärtan <3 Har två flickor på 6 och 2år..Det är jättejobbigt när de är ledsna när man lämnar, jag jobbar också hemmifrån och då får man nog extra dåligt samvete tror jag..Du har verkligen en jättefin blogg & fantastisk butik..Jobbar du med butiken på heltid eller gör du något annat på sidan om?
  Kram och tack för trevlig läsning!

  Anonymous 2011-02-09 20:24:53
  Svara
 • Vilka härliga vårpasteller! Jag förstår att det är jättejobbigt när barnen gråter när du går. Jag jobbar som förskollärare och vet att barnen behöver få bli ledsna vid lämningen ibland. Oftast hinner föräldrarna nästan inte ut genom dörren innan barnen är glada igen. Känns det jobbigt kan du ju alltid ringa och höra hur det går? Jag har sjäv 4 barn så jag vet precis hur det känns…
  Ingalill

  Svara
 • Visst är det tråkigt när det blir sådär…. och det är ju synd om barnen, för just då så vill de ju verkligen hellre vara med mamma…

  Mina barn är oftast glada att komma till dagis, men när det blir tårar och de inte vill, så brukar jag ringa tillbaka till dagis efter 20-30 minuter, och höra hur det går. Och då är det ALLTID glada igen och igång och leker.

  kram

  Svara
 • Hej Julia.

  Det är väl bland det värsta som finns att lämna ett barn på dagis med tårarna sprutandes.

  Hela min dag brukar bli förstörd, men dagispersonalen brukar ibland skicka ett mail med en bild på en glad Hugo & då känns det genast bättre!
  En liten grej som gör så mycket!

  Åå nu ska jag kika in i butiken. =O)

  Kramar

  Emmas idéer 2011-02-09 14:26:20 http://www.blogger.com/profile/12147024893127480192
  Svara
 • Vad fina de mönstrade askarna är!

  Mina äldsta barn har precis passerat dagistiden o nu går det jättebra att lämna när de ska till skolan =)
  Men sen har jag en liten jag får börja om med…

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Fy så jobbigt…har aldrig haft det problemet, mina pojkar har haft så bråttom in på dagis jämt så de hinner knappt säga hej då 🙂 Du får försöka tänka på att de antagligen har slutat gråta när du sätter dig i bilen, det brukar ju iaf vara så! Ser fram emot nyheterna i butiken, är inne varje dag o kikar 🙂
  Kram fr ett soligt småland/Anna

  Anonymous 2011-02-09 14:11:44
  Svara
 • Hoj hoj! Har ett glapp på mina barn (10!!! år) så det var länge sen de smärtsamma lämningarna. Efter separationen var det varannan vecka som gällde. Och Du kan ju bara gissa hur lämningen var när hämtningen var om EN VECKA!! Då rullar inga tårar – de SPRUTAR!! och man tror man ska grina ihjäl sig… Hugaligen, inget jag önskar någon. Nej tacka vet jag när barnen är NÄRA, då hjärtat inte brister. Som tur är har jag drömsenariot nu med två barn som bor hemma på heltid!!
  Tack för väldigt trevlig daglig läsning och inspiration!!

  Svara
 • Lill killen har aldrig varit ledsen när vi lämnar, där imot har det hänt att vi har fått hämta honom för han är ledsen och vill komma hem. Händer inte ofta men när det gör det är det i samband med att han har varit sjuk eller håller på att bli. kram kra

  Livet är Underbart 2011-02-09 13:52:57 http://www.blogger.com/profile/17990743074569243569
  Svara
 • En tröst kan ju vara att barnens tårar brukar upphöra så snart som mamma eller pappa har åkt 🙂

  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry