JULIA K

Formexrapport!

Hej hopp 🙂 !
Formexmässan var toppen!
Men jag måste dessvärre meddela att det inte blev några bilder. Bortsett från några hastiga suddiga bilder med telefonen som inte är något att visa upp.
Här följer en liten rapport:
Kända ansikten
Kändisspan nr ett: ”Tasseldrottningen” Maria Montazami. Hon var SÅ snygg, lång och marknadsförde givetvis tofsar i sin monter 🙂
Kändsisspan nr två: Ernst K. som i sin monter marknadsförde tyger och liknande. Han verkar så mysig tycker jag och så gillar jag verkligen hans passion för inredning och mat.
Leverantörer
Gamla godingar som House Doctor, Greengate, IB Laursen med flera visade upp härliga vårkollektioner och godbitarna är beställda.
Jag hittade även nya leverantörer och ser med spänning framemot leveranser.
Några trender hann jag inte snappa upp, de kommer och går så himla fort så det känns inte intressant i min butik ändå. Klassiska mönster, blått, vit, natur/träfärgat och en gnutta blommigt blir vårens ”grej” för mig och butiken.
Mat
Förutom att jag hade svårt att låta bli alla godisskålar och provsmakningar som finns i varendaste liten monter så åt vi även en riktigt god lunch, och det slank ner några glas vin också. Lyxigt lyxigt för mig som jobbar hemifrån till vardags 🙂
Dagen avslutades med en middag på söder och trötta fötter fick till slut vila och sova en god natts sömn hos min väninna som varit mitt sällskap under dagen.
På morgonen knäppte jag några bilder från hennes urfina lägenhet. Hon renoverar den för tillfället så ni får hålla tillgodo med dessa bilder.
Supersöt byrå i hallen som fyndats på loppis.

TV skåp i svart, ett gäng glasburkar med ljus ( så vill jag också ha!).

Stol som sängbord, så vackert!

Ett litet stilleben med vackra neccessärer i sovrummet.

Sovrummet i sköna pastellfärger.
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!