JULIA K

En liten torsdagshälsning!

Noell har förberett för Dinomemo (jag förlorade big time).

Årets första pepparkaksbak, Elle stansar ut hjärtan givetvis 🙂
Hej hopp!
Mmmm det doftar pepparkakor i vårt hus! Nu släpper vi loss jag och barnen, kanske dags för lite julpyssel ute till helgen.
Barnen har varit hemma några dagar och idag har vi handlat lite ”helgmat” och gjort fint hemma inför helgen.
Det är så bra att titta lite extra på foton, jag ser ju att i vardagsrummet på den vita putsade mycket tomma väggen, DÄR ska ju min tavelvägg få vara såklart. Nu ska jag bara övertala Carlos. Jag tror att det är superjobbigt att få upp något på den väggen nämligen. Jag ser även att porslinsskåpet bakom Elle är helt i oordning, dags för rensning och göra fint på hyllorna 🙂
Högst upp i skåpet har vi en TV, superhärligt slappa helgmornar med lite morgonnyheter på i bakgrunden.
Hoppas ni har en fin torsdag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Julia!

  ser underbart ut alltihop 🙂
  Vilken sorlek har du på sturehofskrukan på bilden?? vet ju att de finns från 2-6.. precis en sådan plantering med amaryllis och mossa hade ja drömt o natten innan ja såg din, så bra smak där 😉
  kram J.S

  Anonymous 2010-11-13 11:36:06
  Svara
 • Å vad mysigt ni har det! Julkänslan osar om ert hem 🙂 Hoppas allt är bra med dig vännen! Har tänkt maila dig länge nu 🙂 Ha en toppenbra helg! KRAM

  Svara
 • Vad mysigt det ser ut! Har ni vitt trägolv i köket? Hur fungerar det med småbarn, jag är sugen på det i vårt kök som vi ska renovera. Medans sambon inte tror det blir så bra 🙂 KRam

  Sandra 2010-11-12 12:35:48 http://sandraoalvin.blogg.se/
  Svara
 • Hoppas att du får en mysig fredag. Vad söt hon är din lilla prinsessa mitt i baket.

  Ha det gott Kram Jen

  Svara
 • Får man tjuvstarta med pepparkaksbaket redan?*ler…fast måste erkänna att det rycker i min kropp med nu…kramis semlan

  Strandkullen 2010-11-12 07:32:34 http://www.blogger.com/profile/06318371924466306485
  Svara
 • Så mysigt det ser ut med pepparkaksbak. :o)
  Nu längtar jag till jul!
  Ha en fin helg!
  Eva

  Eva Blixman 2010-11-12 00:53:43 http://blixman.blogg.se/
  Svara
 • Så mysigt det ser ut med pepparkaksbak!!! För att inte tala om gott!!!

  Såg din söta plantering!!! Amaryllis + grönmossa + vit sturehofkruka + trollhassel planterade jag för ett par dagar sedan :)!!! Så enkelt men så vackert!!! Till jul blir får nog en liten kula av fattigmanssilver ligga i planteringen oxå!!! Som pricken över i:et :)!

  En fortsatt härlig torsdag önskar jag dig!!

  // Inredningsfrun

  Inredningsfrun 2010-11-11 20:47:48 http://www.blogger.com/profile/14387079203156602735
  Svara
 • Hej

  ja inte vet jag om det var väldans mycke oordning.
  Det ser naturligt ut som om det är någon som bor där.

  Ha en underbar helg

  Kram

  Barn och Pyssel 2010-11-11 20:04:40 http://www.blogger.com/profile/13096417157753931743
  Svara
 • Härligt Noell verkar ha det 🙂 Ser ut att njuta å had et skönt, visst är det kul å dona å fixa inför helgen då hela famil´jen är samlad 😉

  Perfekt för tavelväggen, blir noh kanonis 🙂 vi blev jättenöjda med våran lillatavelvägg, finns ett litet hål bland kortet ”som du märkte kanske ” det andra ligger på tork sen förra helgen. Nämligen en smal tavelduk? eller vad det heter 🙂 så var tanken förat att stämpla en text på duken, men provade först å det blev inte som jag tänkte mig. Så då kom jag på att jag stämplar barnens fötter, ett fot avtryck var, blev jättebra. Kanske kan vara något… Ville ha något mera än abra tavlor, å detta lilla räckte för mig. Jag tror det kommer bli super 😉 Carlos är ju en klippa så det fixar han nu galant !!

  Söta lilla Elle som bakar 🙂
  Oordning, skulle jag väl inte säga i skåpet, lite mysigt 🙂

  Kramar Emmeli R

  Anonymous 2010-11-11 19:51:32
  Svara
 • hej Julia!

  Vad skönt det lät att vara hemma några dagar och göra fint.

  Jag har gjort en pepparkaksdeg nu ikväll, det doftar ljuvligt!

  Tre veckors ledigt vid julen lät ju också gudomligt! Jag planerar inte så mycket för julen hemma för jag vet att jag ändå inte hinner allt jag vill, då blir jag knäckt på köpet (och det blir jag nästan ändå..)

  Vitt, grönt och lite rött, fridfullt och vackert traditionellt.

  Mysiga bilder på barnen.

  Må så gott!
  Kram Mariette

  Svara
 • Det blir säkert jättefint med en tavelvägg där! Tror säkert att Carlos fixar det!

  Här bakades det pepparkakor igår – så mysigt! Bra med pepparkakor tidigt, så att vi blir RIKTIGT snälla… 😉

  Kram Camilla

  Svara
 • självklart ska tavelväggen vara där! gör som en kompis till mig, hon får sin man att tro att det var han som kom på idén! genialt! (han tror visst att han kommit på allt hemma hos dem ;))
  men rörigt i skåpet vet jag inte om jag kan hålla med om, du skulle se mina.. 😀
  kram, ninna

  kaos i ett vitt hus 2010-11-11 16:53:07 http://www.blogger.com/profile/17614957276209205887
  Svara
 • Sååå mysigt att bara vara hemma med barnen när de är små, huxflux växer de upp och småbarnsåren är över. Dinomemo låter kul. Och tavelvägg, mina tavlor var enkla att få upp på timmerväggen bakom. Annat är det med din murade vägg tror jag. Men det fixar ni händiga såklart.
  Ha en bra kväll,
  Eija

  Norrfrids Eija 2010-11-11 16:41:24 http://www.blogger.com/profile/17632201765963406453
  Svara
 • Om inte C vill hänga upp något på väggen kan jag komma och borra, jag har en alldeles egen slagborrmaskin, minsann 😉

  Kram Monika

  Anonymous 2010-11-11 16:24:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!