JULIA K

Bråda dagar i Björsta!

Hej på er 🙂
Hoppas ni har det bra i höstrusket?
Jag har hört ryktas om att det ikväll ska bli snöoväder i sthlm. Måtte det INTE stämma. Jag känner mig inte riktigt redo ännu för kyla och snö.
Det är bråda dagar här i Björsta by. Igår kom hela fem leveranser till butiken och gårdsbutiken är proppfull med kartonger och saker. Jag springer omkring hit och dit och vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att hinna med allt, men roligt är det 🙂
Ovan ser ni nya härliga köksdetaljer som finns i butiken bland mycket annat nytt fint. Och mer kommer det under dagarna.
Nu ska jag skynda mig på innan barnen ska hämtas.
KRAM
Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!