JULIA K

Mina pelargoner

Hej på er!
Har ni det lika soligt (men blåsigt) och vackert som vi idag?
Jag har en väninna som är så duktig på pelargoner. Hon tipsade mig om att jag inte alls behöver övervintra blommorna mörkt och undangömda utan faktiskt kan lyckas ha dem framme hela vintern. De ska stå svalt och inte skämmas bort så mycket. Så nu får hälften av mina pelargoner stå framme hela vintern tills det är dags att klippa ner framåt våren. Jag tror att jag egentligen mest är förtjust i sommar och julblommor. Därför hoppar jag över inköpen av höstväxter (inomhus) den här hösten.
Kika in här imorgon om ni vill delta i en liten hösttävling 🙂 !
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!