JULIA K

Födelsedag

Enkel höstdukning med pynt från naturen.
Vaniljpannacotta
Uppdukad buffé
Hej hopp!
Barnen är sjuka igen…det är verkligen tröttsamt det här och jag känner mig rätt slut faktiskt…synd om barnen är det ju mest såklart.
I lördags fyllde lilla mamma 60 år och vår present till henne var att ordna hennes kalas hemma hos oss för henne och hennes allra närmsta vänner. Det blev ett dignande buffébord med blandade rätter och en mycket enkel dukning som kändes ”mamma”. En mycket lyckad födelsedag tyckte alla som var med 🙂
Men den allra finaste födelsedagsdukningen måste ändå Noell ha gjort imorse. Jag möttes av spindelmannenmuggar, sugrör och muminservetter (lovar att visa en bild). Som födesledagspresent fick jag en puderdosa (som han hittade i badrummet)så att jag kan göra mig fin.
Nu forstätter vi att fira min tjugonionde födelsedag ute då febern äntligen släppt, det är ljuvligt höstväder ute just nu 🙂
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!