JULIA K

Jönssons katt

Jönssons katt
Sitter på trappen men ska få en bättre placering snart.
Klassisk bytta från Gustavsberg, somrigt och vackert!
Vacker spånkorg med handtag.
Hej hopp!

Jag är happy happy happy 🙂 !
Jag har suktat efter katten Jönsson en tid. (Naturtrogen skulptur som formgavs av gjutaren Anders Jönsson 1915 och går under smeknamnet Jönssons katt. Säljs på Svenskt Tenn).
Hos min favorit antik och prylhandlare Binge som driver Bingeting fanns Jönsson. Jag har varit där och suktat flera gånger men idag slog jag till! En bytta blev det också och spånkorgen fick jag med på köpet. Binge är bäst 🙂 ! Bingeting hittar ni i närheten av Nynäshamn och jag hittar alltid något litet fynd där.
Nu tar jag en liten semester från bloggen, butiken och mailen. Nästa gång vi ses får ni se vårt projekt i vårt lilla sovrum, bygget startar imorgon 🙂
KRAM
Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!