JULIA K

Noells ”stora pojken rum” !

Lampa Madam Stoltz inköpt för många år sedan, matta GG inköpt för många år sedan, pall samt bord loppisfynd, flygplanet som hänger från taket sydde jag när väntade Noell.
Gammal trälåda fylld med böcker.
Byrå från min älskade mormor, konsollhyllor Ikea, garage och förvaringsaskar butik Julias vita drömmar, linnegardin som delar av rummet Ikea.
Kuddar Himla och GG, överkast/pläd och tallrikshylla butik Julias vita drömmar.

Vimplar Maileg, sängkappa i lin Himla, skolplanscher Tradera, golvet är betsat i vitt och sedan mattlackat.
Hej på er!
Nu börjar Noells rum bli färdigt, det saknas lampor och så ska det rensas ut lite bland pussel och annat plock. Kanske en hissgardin i randigt…? Nu är det endast en rullgardin där.
Noell delar rum med sin lillasyster och det är riktitg litet. Så det gäller att ha ordning och reda så gott det nu går 🙂 Under sängen finns två stora lådor där bilar och tågbana förvaras. På konsollhyllorna och byrån (i den förvaras kläder) finns resten, dvs pussel, dinosaurier, klossar och lego. Allt som behövs helt enkelt 🙂 En snygg vit taklampa i plåt skulle sitta fint, eller en grön…
Barnens rum är i ständig förändring, de växer och behoven förändras. Sängen var ett toppenköp och Noell är så stolt över sin ”vuxensäng”.
På tal om lampor, lamporna i badrummet kommer från House Doctor, men de finns tyvärr inte kvar i sortimentet. Men om någon känner till en butik som har kvar ngt ex, skriv det gärna bland kommentarerna då det var många som var intresserade!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!