JULIA K

Greengate

Örngott med volang Hemtex, överkast Greengate från min butik.
Lilla frökens handväska från Kappahls Vintage kollektion
Hej på er 🙂 !
Det fantastiska inbjudningskortet jag fick gäller en tävling på http://www.hemmakanlen.se/ . Om jag förstått saken rätt så laddar man ner bilder på sitt favoritrum och har chansen att vinna ett presentkort på inredning. En tävling där alla kan delta! Jag ska absolut vara med, måste bara komma på vilket rum jag ska fota först 🙂
Elles rum är vårpiffad med nytt fint överkast från Greengate, handväskan hänger redo på knoppbrädan och nytt fint örngott för en billig peng hittade jag på Hemtex igår. Greengates textilier är verkligen vår för mig och Elle blev så glad och nöjd 🙂
Noells del av rummet ska också få sig en uppfräschning. Han önskar sig bland annat vimplar så det ska vi ordna med snart.
Skön torsdag söta ni som kikar in här!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!