JULIA K

Trädgårdsliv!

                     

Vitmålad parkbänk (målad med fönsterfärg från Flugger).

Hönsen njuter…
Hej hopp!
Hoppas helgen varit skön! Vi har haft det så härligt med god mat och trevligaste sällskapet 🙂
Nu är trädgårdssäsongen verkligen här. Sakta men säkert blir det ordning i lådor och rabatter. Att odla i lådor är verkligen att rekommendera, praktiskt och snyggt tycker jag. Våra målades i falurött som matchar våra hus.
Ovan ser ni mitt lilla måleriprojekt som jag nämnde häromdagen. En parkbänk som vi köpte i all hast vårt första år i huset. Den är verkligen inte vacker men väldigt praktisk. Den var riktigt sliten och ful i färgen (impregnerad furu) så jag målade den vit. Kan bli fint med en söt vaxduk till.
Nya fina utemöbler köper vi den dagen en altan är byggd 🙂
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!