JULIA K

Vårt allrum!

Soffbord Elviras värld
Spånkorg med plädar för mig som brukar vara frusen om kvällarna.
Favoritpläden just nu!
Soffa Ikea, väska Tine K
Hej på er!
Här är vårt allrum som jag visat förr. Det slog mig när jag fotograferade att det på en vägg hänger en gammal tavellist som jag aldrig varit förtjust i. En tavelvägg vore riktigt fint att ha istället, så det får bli ett litet miniprojekt regniga sommardagar tror jag.
Hela allrummet kommer att göras mindre på sikt, min arbetsplats flyttas och vårt nuvarande sovrum bli större. Planer och drömmar inför framtiden helt enkelt 🙂 Rummet är idag till för lek, tv- tittande och arbete. På soffan finns alltid en kvilt, lakan eller ett överkast. Väldigt praktiskt 🙂
Angående beslutet så har jag förmodligen kommit fram till det rätta…men jag samlar lite energi först och skriver mer om det en annan dag. Jag tänker följa mitt hjärta, om det sedan är fel eller rätt, det vet jag verkligen inte just nu….
Tack för att ni kikar in här och gör mig glad!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!