JULIA K

Oemotståndliga barnsaker!Hej!

Redan tisdag på den nya veckan och våren är verkligen här på riktigt. Jag och barnen har hittat många vårtecken under de senaste dagarna 🙂

Jag har börjat veckan med att packa upp leveranser till butiken. När inköp görs, så lockar barnsaker mig allra mest oftast, det finns så många fina alldeles oemotståndliga saker för barn som jag bara inte kan låta bli att köpa in. Ovan ett litet smakprov på nyheterna i butiken 🙂

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • I also made play felt food 😀

  Laura from Italy

  Svara
 • Gillar flaggorna jättemycket!

  Svara
 • Fantastiskt fint! /Elina

  Elina 2010-04-15 07:42:38 http://elinasbasta.blogspot.com/
  Svara
 • Hej Julia!
  Jättefina saker, såg dem i butiken idag (måste erkänna att jag är inne i din butik VARJE dag o kikar, såå mycket vackert, suck!)
  Håller förresten på att spara ihop till den fina Roberts Radion (Kath Kidston) som du säljer:)

  Kraam Jenny

  Svara
 • Hej!
  Blir ju jämt så sjuk på alla saker i din butik, kul att du tar hem lite annorlunda saker som inte direkt finns i någon annan butik. Jag har lovat mig själv att shoppa live i din butik nu under våren/sommaren, mycket roligare när man får känna lite på sakerna också.

  Kram Mikaela

  Svara
 • Så vackert! Du har verkligen god smak.. Jag har en liten fråga, inte ang detta inlägg utan din headlinebild överest på din bloggsida (en stol med en kruka på) Ser att detta är en Sturehofskruka.Jag undrar vilken stl det är på krukan? Är det den största eller näststörsta krukan? Står nämligen i valet och kvalet kring vilken krukstorlek jag ska beställa..den stl du har ser lagom ut för att ha pelagonier i.. Tack på förhand!

  Anonymous 2010-04-13 18:10:00
  Svara
 • Vilka fina!

  Jag som knappt kunde köpa mer barnsaker för att mina stora barn hade börjat växa ifrån allt fick en ny chans när lillan föddes! Å det är ju så kul!

  Ha en bra dag! Kram kram!

  Under en vind 2010-04-13 16:19:32 http://www.blogger.com/profile/14774030229733027092
  Svara
 • Elsa Beskows bilder är verkligen ljuvliga!

  De har alltid varit en favorit!

  /helena

  Vårt liv i norr 2010-04-13 12:21:03 http://www.blogger.com/profile/07405407266159880050
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!