JULIA K

Ljuvlig vit keramik!


Hej på er!


Hoppas er påsk varit skön!

Tack sötaste ni för kommentarerna i förra inlägget 🙂

Påsken gick verkligen i slapphetens tecken för min del och nu är det dags att arbeta ikapp.
Jag har fått en leverans av den allra ljuvligaste keramiken till butiken och kommer under dagen försöka lägga ut det mesta i webshopen. Monica Johansson har tillverkat roskoppar med och utan öra till mig, dessa finns i en begränsad upplaga och kommer framöver endast finnas i gårdsbutiken. Med andra ord, ett unikt tillfälle för er som är lika hopplöst förälskade i vacker vit keramik som jag, men som kanske bor en bit bort från gårdsbutiken.

Nu dags att vara flitig igen!


Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!