JULIA K

När juldagsmorgon glimmar…


Hej på er!

Jag har varit riktigt riktigt ynklig de senaste dagarna med feber, ond hals och en olidlig värk i kroppen. Resten kan ni nog räkna ut själva, det vill säga ett icke julstädat hem, julmatsingredienserna orörda i kylen, julklapparna oinslagna, ingen gran…

Jaja, det blir som det blir helt enkelt. Huvudsaken är att granen står på plats ikväll, barnens klappar är inslagna. Och så det allra viktigaste, att tomten hittar hem till oss imorgon! Det blir inte alltid som man har tänkt sig…

Jag önskar er en riktigt fin jul med trevligt sällskap, god mat, lugn och ro och fina klappar!

Kram/Julia

PS, Jag fotar mer jul hemma hos oss om jag mår bättre snart, det lovar jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!