JULIA K

Jullov!

Äntligen jullov!

Nu har vi ledigt jag och barnen på riktigt. Jag ska ha öppet i gårdsbutiken till helgen men det är enbart roligt. Jag börjar känna ett riktigt skönt lugn inombords nu när jag är ledig. Ok, ledig blir man aldrig riktigt som egen företagare men jag ska tvinga mig själv att faktiskt bara vara.

Jag fick så otroligt fina gamla handdukar av mamma, passar fint i ett julpyntat kök 🙂 Hjärtformarna ska vi baka mandelmusslor i och servera till julafton med grädde och hjortonsylt. Spännande, det har jag nämligen aldrig bakat förr. Både handdukar och formar finns på de flesta loppisar för en billig peng för den som letar efter något liknande.

Strålande sol och dags att gå ut och åka pulka!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!