JULIA K

Nerver

Hej på er!

Alltså nu undrar jag faktiskt om solen gömt sig för gott? Här har det iallafall varit mörkt i evigheter. Mysigt ja, men jag behöver ljuuuuus för att kunna ta lite bilder både till bloggen (har fixat om lite vid arbetsplatsen) och butiken.

Hursomhaver så har jag äntligen bestämt mig för när gårdsbutiken ska öppna. Lördagen den 28 november invigs lilla gårdsbutiken och mer information kommer att komma. Jag är ju så dålig på den tekniska biten och har fortfarande inte kommit igång med nyhetsbrevet men det kommer att komma, allra senast efter årsskiftet.

Iiiih, nu blir jag alldeles nervös av det här, nu finns det liksom ingen återvändå längre, det får bära eller brista. Det blir nog ett glas vin då också för att lugna nerverna 😀

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
48kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!