Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Ny vecka, nya tag!


Hej hopp!

Hoppas ni haft en riktigt skön helg!

Vi har haft en mysig helg med god mat och lite fynd. Det är Carlos som varit i farten igen, denna gången blev det ett gäng vackra gamla glasflaskor 🙂 Mitt ”fynd” är en vacker sjal från butiken .

Nyheterna trillar in i butiken och jag packar upp låda efter låda. Postbudet ringde nyss och frågade om jag är redo för en pall till. Det är jag egentligen INTE, lilla gårdsbutiken är knökfull och det är övermäktigt, jag går mest bara runt där alldeles handlingsförlamad på kvällarna när barnen somnat. Angenäma problem det här 🙂

Hoppas ni får en fin måndag!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!