JULIA K

Vinnare och nominering !

Kikar in här och avslutar tävlingen ”Mitt bästa sommarminne”. Jag har suttit och läst om era minnen om och om igen. Jag har skrattat, känt igen mig och fällt några tårar. TACK för att ni delade era minnen med mig 🙂

Vinnaren av presentkortet är: Landkrabban Jenny som blivit med båt och delat med sig av en inte så perfekt men ack så mysig första tur med båten. Grattis!

Jag vill även ge ett tröstpris till Ulrika som upplevt både sorg och glädje i sommar.

Maila mig på [email protected] med era adresser!


Igår fick jag ett mail från Vi i villa. jag har blivit nominerad av någon vänlig själ till månadens blogg. Jag vill såklart vinna tävlingen. Priset är äran om jag förstått det hela rätt 🙂 Så om ni vill, kan ni rösta på mig HÄR.

Jag återkommer snart med höstinspiration. Måste bara komma in i våra nya vardagsrutiner först.

Kram/JuliaKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej!

  Såg annonsen i Lantliv och det syns ju faktiskt att det är samma bild i Lantliv som finns på din blogg. Tildas mammas bild skiljer sig lite med pärlsponten som är tunnare mellan bräderna och att man inte ser öronen på muggarna och att det är mer skugga än på din bild. Hoppas att det löser sig mellan Er. Julias Vita Drömmar är ju så mysig och jag hoppas verkligen att ni för behålla Era EGNA bilder och att det inte blir så att det stjäls mellan bloggarna. Supermysig blogg, fortsätt i samma anda, och låt ingen kopiera, det är ju inte det vi läsare vill se!

  Jennie i Göteborg 2009-09-13 18:20:16
  Svara
 • Du har fått min röst! Lycka till!
  Linda

  minsvägerskaochjag 2009-09-03 19:48:51 http://www.blogger.com/profile/07556793514941376892
  Svara
 • Vad roligt att du har blivit nominerad! Självklart ska jag rösta på dig! Kram

  Svara
 • Grattis till vinnarna!!

  vad fint det ser ut i den kommande gårdsbutiken! Kommer med all säkerhet att dyka upp där då jag besöker släkten nästa gång om du öppet då! Tack för fina sakerna som jag beställt, verkligen söta rosa/vita barnrumssaker! Är tokig i det prickiga just nu!

  Ha det gott, kram!

  Under en vind 2009-09-02 08:15:35 http://www.blogger.com/profile/14774030229733027092
  Svara
 • Röstat och klart;) Klart du ska vinna.

  Grattis till dom andra vinnarna på din blogg.

  Kram kram

  Marits vita skrin 2009-09-02 06:30:10 http://www.blogger.com/profile/00430563017266052626
  Svara
 • Ett stort grattis till nomineringen i Vi i Villa. Kommer helt klart att lägga min röst på din blogg då den är väldigt fin och inspirerande…
  Lycka till med inskolningen!
  Kram
  Maria

  Svara
 • Grattis till nomineringen i Vi i villa! Den är du värd.

  Jag förstår precis hur du känner det när det gäller vemodet att lämna ifrån sig barnen. Jag känner likadant varje höst när vardagen börjar igen. Det knyter sig i magen. Man vill ju inget hellre än att få vara tillsammans hela tiden. Men det brukar gå över och jag brukar trösta mig med att de nog har det roligare i längden bland alla barnen än att gå hemma med mig… 😉

  Lycka till med inskolningen!
  /Kram Lena 🙂

  Villa Ingeborg 2009-09-01 15:45:52 http://www.blogger.com/profile/02440230556594267035
  Svara
 • Hej Julia!
  Dubbelt grattis, både till vinnarna i din tävling och för nomineringen i Vi i Villa!
  Har varit inne o röstat:)

  Ha en skön eftermiddag,

  Kram Jenny

  Svara
 • Tack!
  Gud så kul att vinna!
  Jag har bara vunnit en gång tidigare och då var det en gristävling,hihi.
  man skulle gissa vikten på en gris, och jag jämförde med hur stora mina barn var. (tycker inte mina barn är som små grisar nu:))

  Lite roligare nu att vinna från min favoritbutik.

  Kram, Jenny.

  Jenny. 2009-09-01 10:32:08
  Svara
 • Åh, vad gulligt. Stort TACK för ett tröstpris.
  Blir riktigt tårögd!

  Din blogg och butik är tokfin som jag sagt tidigare 🙂

  Kram från Ulrika i Sandviken

  Svara
 • GRATTIS så till alla vinnare!!!

  Trevlig Vecka ♥ Kram Millan

  ~~♥ Mamma Millan ♥~~ 2009-09-01 07:33:19 http://www.blogger.com/profile/13139002287433764872
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!