JULIA K

Slingriga vägar och loppisfynd!Ååå så roligt det är att få ta del av era sommarminnen…läser flera gånger varje dag 🙂

Jag och maken var på en liten tripp förra veckan. Vi hade inga planer eller mål…tog bilen och åkte helt enkelt. Taxinge slott, Mariefred och till slut Strängnäs där vi övernattade på ett rart hotell vid vattnet. En god natts sömn med vidöppet fönster, frukost ute i trädgården och vattnet alldeles utanför fönstret…

Slingriga loppiskantade vägar hem, underbart! Många fynd gjordes och den här gamla kommoden fick följa med hem. Inget fynd prismässigt men ibland får det kosta. Den ska få stå i gårdsbutikens badrumshörna 🙂

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!