JULIA K

Tävlingsdags!

Tävlingsdags för mina kära bloggläsare!


Alla
är hjärtligt välkomna att delta med eller utan blogg. Vill ni med bloggar länka så får ni hjärtans gärna göra det 🙂 men det är inget måste.

För att kunna delta i tävlingen så vill jag att du berättar om ditt allra bästa minne sommaren 2009. Ett roligt, spännande, mysigt eller vardagligt minne, som var ditt allra bästa just denna sommaren.

Sommaren är inte över än på ett tag, så tävlingen avgörs den 1:a september.

Vinnaren får ett presentkort värt 400 kr i min butik
Julias vita drömmar .

Lycka till!

PS. Jag och maken har haft en ljuvlig liten resa på tumanhand, givetvis slank vi in på diverse loppisar och fyndade, bilder kommer 🙂 DS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
113kommentarer
 • Jag vill gärna vara med och tävla!

  Mitt bästa minne den här sommaren är från när vår femårige son metade i en liten tjärn och för första gången i sitt liv fick en fisk på kroken. Hans ögon strålade av lycka när han höll upp den lilla abborren. Jag insåg då att för ett barn är något så enkelt som napp på kroken lika uppskattat som turen till Legoland.

  Hoppas du själv haft en fin sommar!

  Svara
 • Hej Julia!

  Åååh, vilken underbar vinst!

  Min sommar har mest bestått av jobb under samtliga veckor. En fredag drog vi oss dock ut på vinön och kopplade av fullständigt. Det var såå skönt! Att det där lilla extra kan göra så gott!

  Kram Caroline

  Svara
 • Hej Julia,
  deltar gärna i din fina tävling!

  Mitt finaste sommarminne är kanske inget så speciellt – utan det är att vi tagit oss tid till ATT BARA VARA – att ha semester!

  Som egenföretagare är det inte alltid så enkelt bara att lägga lapp på luckan och ta ledigt, men iår har vi verkligen tagit oss tid till flera veckors ledighet. Som vi har njutit av dessa dagar!

  Nu tar vi emot hösten med nya starka tag 🙂

  Hoppas på tur 😉
  kram/camilla

  Svara
 • Det är klart att jag vill vara med och tävla om mitt bästa semesterminne.

  Mitt bästa semesterminne är att jag äntligen får nytt kök i lantlig stil. Det bästa med köket är mitt walk-in skafferi och en bänk som vi kan sitta på som går längs hela fönstret.

  Ha en fortsatt bra sommar
  Kram Maria

  shabby shic 2009-08-24 20:04:31 http://www.blogger.com/profile/00344260838309055030
  Svara
 • Hej Julia!

  Mitt bästa sommar minne är när Matilda på svensk amerikanska med lite skånsk accent sjöng bä bä vita lamm i telefonen för hennes mormor i Sverige.

  Kram Bodil.

  Svara
 • Å, vill hemskt gärna vara med och tävla om ett sånt fint pris!!

  Mitt bästa sommar minne är när jag fick en heldag med alla mina älskade familjemedlemmar, vi åkte båt, solade och badade, åt surströmming (!) och bara hade det gott.

  Tack!

  Anna Könberg
  lillahjartatshus.blogspot.com
  [email protected]

  Anonymous 2009-08-23 16:38:45
  Svara
 • Upptäckte din blogg idag genom en god väns blogg…
  Känner inspiration och glädje av att läsa den.
  Mitt bästa sommarminne är vår bilresa från Stockholm till Bordeaux i södra Frankrike för att fira min älskade lillasysters bröllop. Vilken fest, vilken glädje. Champagne har fått en helt ny innebörd för mig… ;-))

  Ha en forstatt skön sommar och början på en härlig höst.

  Linda

  Svara
 • Mitt sommarminne var när jag var ute i skogen och plockade blåbär med min amstaff hund elliott. Som vanligt händer det något när man har honom med sig, vi är lika klumpiga han och jag. Först drog han så mycket i kopplet för att han skulle skynda sig fram till blåbärsbuskarna (han ”plockar” alltid blåbär själv och äter dem direkt), han är stark som en grizzlybjörn så det första som hände var att jag ramlade platt pannkaka över några blåbärsbuskar medan han drog vidare. Sedan när jag var mitt uppe i blåbärs plockandet så skulle jag sätta mig ner på ett omkullfallet trädet, och då¨såg jag mig självklart inte för så jag satte mig rakt på en vass pinne som stack upp på trädstammen så den spetsade min ena skinka. Skrek som en galning. Men när vi kom hem åt både jag och Elliott en skål med blåbär och mjölk, det var helt klart mödan 😀

  /johanna
  [email protected]

  Anonymous 2009-08-21 21:54:20
  Svara
 • Hej! ÅH en sådan kakelplatta önskar jag mig! Länkar såklart till din härliga blogg. Mitt bästa minne är mitt bröllop, visserligen på Arlanda. Låter kanske inte så romantiskt men det var det. Skalade bort många måsten och njöt av stunden. Fortsatt härlig augusti eller hur!

  Svara
 • Mitt finaste minne av den här sommaren är utan tvekan mitt andra barns födelse! Och det blev en flicka! Det hade jag aldrig trott. Nu är vår lilla familj komplett och vi är så himla lyckliga över att ha två så fina och underbara barn.
  [email protected]

  AnnaC 2009-08-20 21:36:22
  Svara
 • Här kommer mitt bidrag:

  När: juni 2009
  Plats: Djurgården
  Tid: tidig morgon

  ”Med barnen sovandes i vagnen, strosar jag och maken längs grusvägarna på Djurgården. Destination Ljunibacken. De var precis som förr, när Sverige och Stockholm var vårt hem och hjärta. Den friska morgonluften, dagget i gräset, alla blommorna och minnen som kom fram. Vi pratade stillsamt tillsammans och konstaterade att vi var så oerhört lyckliga!”

  Kram Jenni

  Jenni - Snickarsbacken 2009-08-20 11:39:53 http://www.blogger.com/profile/12426407483148421089
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne måste nog vara då jag fick ta med mig lilleman och bada utomhus för första gången. Han tyckteb det var så otroligt roligt! ^^
  Detta låter kanske inte så märkvärdigt men för oss är det ett stort ögonblick. Lyudwig har varit sjuk sen han föddes och han är väldigt infektionskänslig så saker som kanske är givna för andra är inte lika självklara för oss.

  Amanda 2009-08-20 11:18:45 http://creyla.blogg.se/
  Svara
 • Mitt bästa minne dne här sommaren var att vår efterlängtade son födddes 🙂
  Även om förlossningen var käpig och inget gick som planerat så var känslan av att ha fått en son ovärdelig. Jag tycker fortfarande att dte är helt sjukt när jag tittar på honom nu. Han är 2½ månad och jag kan inte fatta att han är gjord av oss (jag och min fästman). Det är verkligen ett mirakel 🙂

  dorion 2009-08-20 08:25:40 http://www.daredesign.se/
  Svara
 • Jag skulle på konfirmationsläger (jag är ledare för alla konfirmander) och sista natten så hade många konfirmander rymt så jag och mina allra bästa och käraste vänner bestämde oss för att gå och leta (de var de vi sa iallafall) men i själva verket tillbringa vi hela den natten med att mysa. Vi badade natt bad och satt på klipporna och kollade ut över havet. Att göra de en varm sommarnatt med sina bästa vänner, det finns inte mycket som slår det.

  sarinsko 2009-08-20 01:00:58 http://sarinsko.blogg.se/
  Svara
 • Är jätte gärna med och tävlar!
  Mitt bästa sommarminna är den dagen våran dotter Nellie lärde sig krypa.
  Vi satt på stora studsmatta och busade när hon plötsligt kröp till andra sidan, och så stolt hon var sedan. Underbart att se hur hon utvecklas. Och denna sommaren har det verkligen varit extra mysigt att ha en liten tjej med sig. Och på bödas långa strand på kvällen efter att vi hade grillat är ett mycker härligt minne med. Kram

  Sophie mamma till Nellie 2009-08-19 22:20:07 http://beylejd.blogg.se/
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar, jag har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2009/august/presentkort-3.html

  [email protected]

  Vi har haft en kanonbra sommar trots att vädret inte varit så roligt. Mitt bästa minne när nog när vi åkte till Dalarna med sonen, den dagen vi var på Leksand sommarland var nog den roligaste dagen, han var så lycklig och fick prova massa roliga saker och verkligen visa att han blivit stor kille. För mig har det bara varit att umgås med familjen som varit det mysiga, för mig har det inte spelat någon roll att vi inte gjort något märkvärdigt.

  En Mölnbobos Liv 2009-08-19 21:55:39 http://www.annakarlsson.se/blogg/
  Svara
 • Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Mitt bästa sommarminne från sommaren 2009 är helt klart alla små mysiga stunder som jag har haft tillsammans med min pojkvän. Det mest finaste utav dom stunderna är nog när vi var på en jätte fin restaurang med tända ljus och allt! Så mysigt! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/august/vinn-ett-presentkort-hos-butiken-julias-vita.html#comment

  Och här är min mailadress: [email protected]

  Ha det så bra!
  /Jessica

  jessie 2009-08-18 11:17:02 http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
  Svara
 • kul vinnst klart jag vill vara med. mitt mästa minne måste vara min svärmors bröllop! sö fint och underbart ja går helt enkelt inte att beskriva för någon som inte var där.

  mail: [email protected]

  Lillan 2009-08-17 21:51:48
  Svara
 • jt med en snygg och trevlig grabb. Kanotade ut till en ö i en sjö. Lade oss på klipporna och solade och badade. Jättehärligt. Enda felet va att det kom dumma tyskar och skulle vara på exakt samma ställe som oss trots att öv va stor och det inte va nån annan på hela ön så skulle de vara 2 m från oss.
  Men det trevliga minnena överspeglar de dumma tyskarna

  Erika 2009-08-17 18:36:20 http://www.shopaholicans.blogg.se/
  Svara
 • Jag har jobbat precis hela sommaren! så jag har inte kunnat njuta av den ”fina” svenska sommaren. Det bästa minnet som jag faktiskt har är när jag en dag går hem från affären möter en gammal patient som jag jobbade med för några år sedan. X säger att X saknat mig på jobbet och att alla de andra patienterna tyckte det var tråkigt att jag slutade. X sa att jag betytt mycket för X i tillfrisknandet. Det kändes så otroligt skönt att höra så det var mycket lättare att cykla till jobbet sedan. Det är nog det jag minns bäst…. Och allt regn

  har länkat
  http://tavlingartavlingar.bloggsida.se/okategoriserad/presentkort-15

  Svara
 • Jag har jobbat nästan hela sommaren så man får ta vara på de dagar man haft ledigt. En av de finaste sakerna var när jag och mina äldsta barndomskompisar åkte ut till en ö, tände en lägereld, grillade mat och bananer med choklad, sjöng sånger från barndomen och pratade om allt som finns. Det var riktigt fint. Och morgondoppet dagen efter, när man klev ut från ett svettigt tält och nakenbadade i gryningen.

  Svara
 • Sommaren 2009 var fantastisk för det var första sommaren i det egna huset. Vi har fixat med lite småsaker här och där, och det är så roligt att få göra det ”till sig själv”. Nu börjar allt sätta sig, och mycke av sakerna har hittat sin plats….. men än finns det lådor kvar som behöver tas om hand. Jaja, det blir väl långa höstkvällar framöver, och då behöver man ju inte vara sysslolös! = )

  Svara
 • Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla.

  Mitt absolut bästa sommarminne denna sommar har varit att ha familjen samlad. Har varit så mysigt att kunna göra små utflykter tillsammans och bara vara.

  Kram Lina

  Smått och gott hos Lina 2009-08-16 14:07:34 http://www.blogger.com/profile/03479911302736965737
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar 🙂 Det jag kommer minnas mest av den här sommaren är att jag har jobbat.. har haft ett tråkigt jobb som städerska på en camping där jag främst städar toaletter och duschar och sånt. Men jag tog det jobbet för att i slutändan skulle jag ha tjänat så mycket att jag kan åka till Kreta med min pojkvän, och så bokade vi en resa för ca 2 veckor sen 🙂

  Svara
 • Klart att jag är med och tävlar.

  Det bästa minnet jag har för i år på min semester var när det öste ner utanför. Kunde inte gå pga gjort illa båda fötterna och hade jätteont. Då kom min man och barn och hade fixat film, gotti och vi bara satt och myste framför tv:n. Alla tyckte att kvällen vart lyckad trots att vi inte kunde gå ut och leka. Direktlänk till din tävling
  http://lomia.blogg.se/tavlingar/2009/august/presentkort-1-september.html

  Jag har äevn en tävling på min blogg där man kan vinna en elvis tavla

  http://lomia.blogg.se/2009/august/elvis-tavling.html
  Välkommen att delta

  Hälsningar

  Sosso

  Sosso 2009-08-16 09:07:13 http://lomia.blogg.se/
  Svara
 • Denna sommar har mest gått åt till att arbeta med diverse saker på huset. Men vi han få en hel dag med familjen på stranden. vi släppte alla måsten ,gjorde en god picknik och spenderade flera timmar på stranden. Barnen och vi var så glada över att få bada ,leka i sanden och njuta av varandras sällskap. Något så simpelt gjorde verkligen hela vår sommar.

  Kram malin

  [email protected]

  Malin 2009-08-16 07:15:57 http://mtl.bloggagratis.se/
  Svara
 • Hej! Såklart jag vill vara med i din fina tävling!

  Svårt att välja ett men det måste vara en auktion vi besökte sista veckan på semestern. Solen sken, kaffet var gott och underbara saker gick billigt. En dröm 🙂 Håller tummarna nu! KRAM

  Svara
 • Hej, jag vill gärna delta i tävlingen!

  Jag måste nog säga att det jag kommer att minnas längst från denna sommar är nog att jag under juni månad arbetade på ett ålderdomshem. Jag blev så glad av åldringarna där och de var ju så gulliga och härliga på alla sätt och vis 🙂
  (Har ej blogg, men min e-mail är [email protected])

  Anonymous 2009-08-15 19:57:12
  Svara
 • Vilken fin tävling!

  Det bästa med sommaren 2009 är att familjen har varit samlad halva sommaren eftersom sommarjobb har dragit hem alla syskonen som annars bor på annan ort. Konstigt att man inte längtar MER efter varann när man bor långt från varann när det är så underbart att vara samlade?

  evamar 2009-08-15 19:22:57 http://evamar.blogg.se/
  Svara
 • Hei! Jeg deltar gjerne i konkurransen din!

  Mitt beste sommerminne i år handler om en søkkvåt og kald dag på fjellet i MidtNorge. Opptakten til dette minnet er en tre uker lang hetebølge. Den inneholdt en liten baby som klistret seg fast til min overopphetede kropp, en litt sår og sjalu treåring, en sommerfest i hagen som tok litt av og endte opp med femti gjester(festen var veldig koselig, men tok to uker å forberede og tre dager å rydde opp etter). Da alt var ryddet opp, hadde gråværet kommet over oss, og vi ville komme oss litt vekk fra hus og hage. Vi dro på hytta til min manns foreldre, en liten hytte uten vann og elektrisitet, 1000 meter over havet. Det var regnvær og 6 stusselige grader…

  Og sånn bidro min gode datter til at dette høstlige scenariet ble åsted for sommerens beste minne:

  Farmor har pakket piknik-sekk til oss, og vi legger i vei, tross seks grader og duskregn.

  – Vi tåler litt regn, sier jeg når vi legger i vei.

  Vårin løper foran meg, og får bestemme akkurat hvor vi skal gå.

  – Jeg ELSKER å gå på tur!

  Vi trasker og utforsker.

  – Se, der er en gresstopp! Ser du hytta nå, mamma?
  – Nei, hvor er den da?
  – Du må snu deg og se. Se, der er den.

  Jeg tror jeg kan høre farmors ord fra turen de hadde dagen før.

  – Se, der er en sti! Åh, såå mange fine smørblomster. OI!! BÆSJ! Det er både kubæsj og sauebæsj, mamma. De har bæsjet sammen, sidenav!

  Regnet begynner å øse ned. Vårin nekter å gi seg. Vi skal legge ut teppe, og spise riskake og drikke sjokomelk. Vi gjør det. Og så går vi. Videre, ikke tilbake. Vårin finner nemlig flere stier. Med vanndammer i.

  – Stopp! Vann! Gå til siden! Denne veien! Doradoradoraaaa. Kanskje du må kalle meg Dora. Jeg finner så mange sti, jeg.

  – Nå regner det ganske mye, Vårin…

  – Vi tåler litt vann…. Og masse vann.

  Når barn nummer to kommer inn i livene til en liten familie, er det lett å føle at man har altfor liten tid til den førstefødte. Derfor tror jeg at dette var den mest verdifulle timen jeg har hatt i hele sommer.

  (Her kan du se bilde av Vårin på fjellturen: http://gunnbeate.blogspot.com/2009/07/varinsagter-pa-hyfjellet.html )

  God sensommer til deg!

  Med vennlig hilsen Gunn Beate.

  Svara
 • Hej Julia!

  Vilken rolig tävling, förstår att du gillar att läsa allt;) Mitt bästa sommarminne denna sommar är nog våra härliga dagar tillsammans med min man och vår lilla dotter Maja, på Österlen. Första morgonen på stranden vid Stenshuvud med milsvid sandstrand. Jag och Maja promenederandes i strandbrynet medans dagen grydde. Vi hade ljuvliga dagar tillsammans där med mycket vackra naturupplevelser, god mat och bara få vara tid utan tv och dator…

  Hoppas att du också hunnit njuta av din familj denna sommar, på återseénde kram Heléne

  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar om fina saker hos dig! =) Mitt bästa sommarminne var när vi var i Varberg för ett par veckor sen, vi solade och badade hela dan, för att sedan sätta oss och äta på de varma klipporna vid havet medan solen gick ner, sedan tog vi båten in till Varberg.. Vi sjöng båt-sånger medan vi guppade fram.. Det minnet kommer jag att leva på när det blir kallt och grått! =)
  Kram /Anna

  Annas skattkammare 2009-08-14 19:23:30 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Åh är gärna med och tävlar!

  Mitt bästa semesterminne är familjens vecka på Öland. Vi hyrde en stuga medan våra vänner bodde i husvagn med förtält precis bredvid. Roligt var det när ytterligare några vänner med barn dök upp och överraskade oss helt utan förvarning med nyinköpt stort tält med tillbehör. Trevligt hade vi tillsammans hela veckan med god mat och utflykter i det övervägande soliga vädret. En sommar att minnas!

  Ha en fortsatt trevlig sommar!

  Kram Anki

  Lantligt i stan 2009-08-14 17:09:20 http://www.blogger.com/profile/05956993254839457964
  Svara
 • Det bästa minnet från denna sommar är såklart vårt underbara bröllop. Den enda dagen på hela veckan som det regnade, så där stod vi ute i en sagolik park och hissade parapyet upp och ner, och klackarna försvan ner i den svampiga gräsmattan. Men det var det värt, dagen var underbar och bilderna blev tokfina 🙂

  Martina 2009-08-14 10:35:17
  Svara
 • Hej Julia för min del är nog det nog årets första svenska jordgubbar, det är ju så underbart gott och man uppskattar det mer och mer ju äldre man blir tycker jag…
  Jag länkar till dig. Ha en skön helg, kram Ida

  Svara
 • Hej hej!

  Självklart kan jag inte missa din otroligt fina tävling. Och jag ska försöka beskriva mitt bästa sommarminne för dig.

  Denna sommaren har jag haft fullt upp med att jobba och det som jag har upplevt som ”fint” är faktiskt när jag stängde min glasskiosk tidigare en kväll då det ösregnade och åskade i stan. När jag var färdig med det gick jag ner till ett litet lantligt fik i Eksjö och satte mig med en latte och en tidning. Jag har nog aldrig ”fikat” själv, men jag njöt så otroligt mycket av det att jag faktiskt nu idag ser det som ett fint sommarminne (trots att det regnade ute). Sommarminnen kan vara enkla som mitt.

  Många kramar!
  Benita

  Lantligt förälskad 2009-08-13 21:28:13 http://www.blogger.com/profile/06715336964257137992
  Svara
 • Du behöver ju förståss min mail adress.
  [email protected]

  ”Sommarminnet från Bulgarien”…

  Maritta 2009-08-13 11:59:19
  Svara
 • Självklart vill jag tävla! Mitt bästa sommarminne av alla härliga sommarminnen får nog bli när hela familjen åkte till Bulgarien på semester tillsammans med goda vänner. Kanske var det sista gången vi åkte alla då dottern (som faktiskt heter Julia…) fyller 17 snart så har hon lite egna äventyr i tankarna framöver. Vi hade två underbara veckor tillsammans och fick verkligen tid att rå om varandra ordentligt!

  Maritta 2009-08-13 11:57:08
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne fick jag senaste helg, då vi var ute på sjön med våran båt. Barnen simmade och solade, det var tjo å tjim hela dagen. Grillade kött och potatis som inmundigades på solvarma klippor. Ett minne som jag låser in i mitt hjärta för att kunna ta fram i vinter när vinden viner och snön yr. Tack för en inspirerande blogg

  Åsa B 2009-08-12 23:18:03
  Svara
 • Hej!

  Vill berätta om vårt sommarminne. Denna sommar har vi efter många månaders tankar och grubblande flyttat familjen från Stockholm till Skåne. Och det känns härligt. Utsikten över Ven och Danmark när jag åker till mitt nya jobb, tacksamheten över att mormor och morfar finns för oss till vardags nu, spänningen över en ny höst med nytt hus, nya jobb och nytt dagis känns underbar.
  Så denna sommar blir en sommar att minnas för oss.

  Och självklart shoppar jag gärna något fint till mitt nya hem av dig 🙂

  Hälsningar

  Helen
  [email protected]

  Helen 2009-08-12 21:23:44
  Svara
 • Här vill jag gärna vara med och testa min tur i din fina tävling.
  Mitt bästa sommarminne från i sommar är nog när vi var ner till goda vänner i Järbo. Och sen tillsammans med dem och deras barn var på Furuvik i Gälve. Att se deras barn tillsammans med våra var helt underbart sommarminne. De lekte så bra tillsammans. Och vi hade det bara så härligt denna helg. Det är så roligt när man har vänner som man inte träffar så ofta pga avståndet men ändå känns det som det var i går vi träffades. Så det är nog mitt glada sommarminne som jag bär med mig från denna sommar.
  Jag har länkat i min blogg till höger.
  Ha det gott.
  ~Kram Carina~

  ~Peos liv och drömmar~ 2009-08-12 20:12:16 http://www.blogger.com/profile/06247270564824524312
  Svara
 • Olenko ymmärtänyt oikein, että ymmärrät myös suomen kieltä?
  Paras kesämuistoni on koko kesä, jonka olen saanut ulkosuomalaisena viettää Suomessa. 🙂
  sinulla on kaunis blogi, jota seuraan säännöllisesti. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Terkuin, Niina

  Family Blommendahl 2009-08-12 18:50:45 http://www.blogger.com/profile/04067124711935859597
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne denna sommar var när min nu blivande man friade till mig. Vi stod och såg ut över havet i kivik och jag snackade på om att Lena Endre och Rikard Hobert hade suttit brevid oss på en resturang tidigare under kvällen. Min kille hade såklart inte märkt det (eftersom han säkert satt och var nervös inför frieriet) När jag var mitt i en lång utläggning om hur Lena hade varit så impad av någon present som Börje Ahlstedt fått (säg inte att ni inte skulle ha tjuvlyssnat lite ni med :),) så gick min kille ner på knä och friade. Super gulligt och jag sa ja så klart.

  PS jag älskar din blogg Julia
  Kram Anna

  Svara
 • Svårt att välja, finns så många härliga, mysiga, spännande stunder…

  Första sommaren med en egen liten kille, snart 9 månader, slår nog ändå allt. Inga resor eller utflykter i världen kan mätas med att få se hans äkta och spontana glädjetjut över att få plaska i vattnet vid strandkanten, sila sanden genom fingrarna eller smaka på de första hallonen i skogen. Sånt som är vardag och självklart för mig upplever han för första gången och tycker det är alldeles underbart!

  Du har så mycket fint i din butik, dit jag för övrigt var på väg då vi var på Stockholmsbesök i slutet av juli. Kom på när vi satt i bilen att gårdsbutiken nog inte var öppnad ännu… Vi får återkomma en annan gång, fick i alla fall se Nynäshamn!
  Kram Ida

  Ida V 2009-08-12 11:23:29
  Svara
 • vilken fin idé att berätta sommarminnen! Du kommer säkert få läsa många. Jag ska titta själv när tävlingen är klar = )

  Mitt minne är när vi var i en sommarstuga i Falun i juli. Vi gick hela familjen på en juvlig skogspommenad och hittade både blåbär, smultron och kantareller. Allt som hör sommaren till = )
  Så mysigt..

  Hälsningar

  Caroline

  Livet hos Lind 2009-08-11 12:31:33 http://www.blogger.com/profile/08372239670499050826
  Svara
 • Vilken härlig tävling! Såklart jag vill delta.

  Kommer alltid att minnas den här sommaren. Första sommaren i vårt alldeles nybyggda, egenritade drömhus. Första sommaren med egen trädgård och egna odlingar. Första sommaren med gott om plats för alla långväga gäster. Första sommaren med cykelavstånd till stranden. Och framför allt; första sommaren tillsammans med vår alldeles underbara lilla ögonsten Elton!

  Ha en fortsatt skön sommar!
  Kram, Caroline

  Gotlandsliv 2009-08-11 11:50:47 http://www.blogger.com/profile/07391822042875603370
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när vi besöke Mumindalen i Nådendal. Glädjen som min dotter Agnes (2 år 4 mån) upplevde den dagen slår nog allt! Hon var helt i extas över att få träffa sina kära vänner!

  Miss Goldie 2009-08-11 10:03:59 http://www.blogger.com/profile/09395773809080469308
  Svara
 • Hejsan!
  Är jättegärna med och tävlar…många minnen har man och får man…
  I år minns jag de ljuvliga sköna mornarna som man har setat ute och kunnat inta sin frukost innan alla har vaknat till ordentligt…mina stora tonåringar sover ju ganska så länge så man har kunnat rått sig själv i alla tysthet innan dusch,data,musik kör igång…
  länkar med bild från mig***
  kramar
  annelie

  Betongängeln 2009-08-10 21:22:30 http://www.blogger.com/profile/03066685996040317348
  Svara
 • Hej Julia!

  Vill såååå gärna vara med i din tävling och självklart vill jag också gärna vinna! Vilket toppen-pris :)!

  Mitt mest underbara sommarminne är min bästa väns möhippa som vi hade på Smögen för några dagar sedan. Sol, blå himmel, 8 tjejer på en båt och champange! Sånt är balsam för själen att tänka på när regnet återigen smattrar mot rutan…

  Tack för all härlig inspiration du ger oss via din blogg och butik. Ljuvligt!
  Önskar dig en fortsatt trevlig sommar!

  Kram Hannah S
  [email protected]

  Hannah 2009-08-10 20:58:26
  Svara
 • Jag vill gärna vara med och tävla!

  Mitt bästa sommarminne är nog från en natt när jag helt enkelt inte kunde somna. Klockan fyra på morgonen kände jag mig helt pigg och bestämde mig för att gå ut en runda. Katten Svante skuttade glatt överraskad med på promenaden och solen gick upp över sjön. Hem igen, väckte sambon som utan att knorra hoppade i byxorna och följde med på en båttur. Vattnet blankt som en spegel. En häger lyfte från sin favoritsten. Skarvkolonin sov bland sina nakna stammar och de sista dimslöjorna dansade så stilla iväg.

  Kram, Anette

  shabbychickort.se

  softgrey 2009-08-10 20:46:01 http://www.shabbychickort.se/
  Svara
 • Hej Julia! 🙂

  Vad kul att du har tävlingsdags.

  Mitt bästa sommarminne är, att vi håller på och bygger våran första, egen hus. <3

  Svara
 • Åh, du har så mkt fint! Jag är mer än gärna med!! 🙂

  Mitt bästa sommarminne var när jag och sambon en vacker kväll åkte och fiskade i en liten sjö nära hans föräldrahem. Vi tog roddbåten på det blänkande vattnet och njöt av kvällssolen och lugnet! Vi fick ingen fisk, man det gjorde inget den gången! 🙂

  Tack för en bra blogg!
  Kramar

  Pysselprinsessan 2009-08-10 16:32:49 http://www.blogger.com/profile/10597610536664640171
  Svara
 • Deltar med spänning i din tävling…lyckost vinnaren:)

  Mitt bäsat sommarminne anno 2009 är ett indiankalas under en stoor ek ute på en äng. Massor med barn ungdomar o vuxna som lekte tävlade och visade upp sina partytrixs…så fina, glada, kärleksfulla mskor…underbart mysigt!
  Kram /Tina

  syster doris 2009-08-10 15:33:10 http://www.blogger.com/profile/01696168964703725395
  Svara
 • Hej!

  Jag tycker så mycket om dina saker och är gärna med och tävlar.

  ”Jag har alltid älskat inredning & gamla ting,och min stora dröm har alltid varit att starta eget och ha min egna lilla butik. I maj förverkligade jag mina drömmar och startade butiken Vita Novum i Ludvika. Jag köper in saker från aukiton och renoverar vissa av möblerna och säljer det sedan i min butik. Detta är helt klart det bästa jag någonsin gjort.”

  Jag hoppas på tur i tävlingen- och återigen- Mycket fint du har! 🙂

  Ha en fortsatt skön sommar!

  Kram Karin
  www.vitanovum.blogspot.com

  Svara
 • Hej Julia!
  bästa finaste bloggen:)
  (inget smör:) )

  Ja bästa sommarminnet, hihi…
  måste vara första utflyckten med våran båt… Allt från ett pladask till landstigning för en ovan båt människa(jag) o barnen skriker, -hur gick det mamma!
  jodå, jag ligger där i strandkanten men det gick bra:)
  Till barn som går rätt ut i vattnet med kläderna på, utan ombyte, o blöjorna ligger kvar i bilen… till en engångs grill som inte tänds.sand i maten, mm. ja, det låter kanske inte så mysigt? men efter ett par turer är det värt allt som hör nybörjaren till:)
  välpackad väska o strand anpassad mat. barnen leker o badar för fullt. Riktigt mysigt!
  Och nästa sommar tror jag kan bli riktigt lyckad som båtägare:)

  Kram Jenny.

  Jenny 2009-08-10 15:11:32
  Svara
 • Vad roligt med en tävling, jag vill gärna vara med, du har ju så mycket fint i din shop 🙂

  Mitt bästa sommarminne var en morgon när vi var på Fårö. Vi gick ner till en strand som låg i närheten som skulle vara fin, vi kom ner och morgondimman hade precis börjat lätta och solstrålarna började titta fram. Vi kom ner till en underbar sandstrand med sanddyner och vi har helt ensamma där, bara jag och mina två söner. Deras ansiktsuttryck var underbara och de hoppade ut kläderna och sprang ner till vattnet och bara sprang fram och tillbaka i evighet…..

  Just såna stunder är sånt man ska tänka på en mörk och regnig höstdag.

  Kram
  Johanna

  Radhusdrömmar 2009-08-10 14:40:00 http://www.blogger.com/profile/09876201356239268186
  Svara
 • Jag skulle kunna skriva om utflykter vi gjort, ställen vi besökt, hotell vi bott på osv, men det bästa är det lilla enkla. Att åka ut till svärfars ärvda stuga och bara vara. Åka ut med båt och vittja mjärden, fiska vid vattnet, ligga på altan och måla i pysselböcker med dottern, bada bastu och sedan gå ner till vattnet och titta på midnattssolen här uppe i norr och bara rå om varandra. Tyvärr är stugan ful och tråkigt inredd, så jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort i din butik, göra lite fint i stugan så vi kan vara där och mysa ännu mer 🙂

  Therese 2009-08-10 14:39:49 http://www.therre.se/
  Svara
 • Så skoj med tävling, jag som precis har gjort en beställning i din butik… 😉

  Det som jag kommer minnas från sommaren -09 är våran FÖRSTA semester ihop med våran son Viktor. 3 härliga veckor i Kroatien, underbara kvällar under stjärnklar himmel och så mkt mer som jag aldrig kommer att glömma! Och om turen vill sig så kanske vi lyckades tillverka bäbis nr 2, hoppas på ett STORT plus om några dagar..! 🙂

  Soliga hälsningar Helena

  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från selma lagerlöf spa. Jag o min sambo var där över en weekend i juli och hade det jätte mysigt. Nu väntar vi på ett ännu bättre minne,vårt första barn som beräknas komma 13 september!

  Ha en bra fortsatt sommar!
  Kram

  Anonymous 2009-08-10 13:33:38
  Svara
 • Hej Julia!
  Jag vill också delta i din utlottning. Följer regelbundet din blogg och gillar den väldigt mycket.Nu till mitt bästa sommarminne.Det att jag tackade nej till mitt sommarjobb och satsade hela sommaren på mina barn. Det har varit ett nöje att mysa och busa…
  Det har varit den mest varma och härliga sommar man kan tänka sig.
  Carpe diem
  Kram Jenny i K

  Anonymous 2009-08-10 13:05:31
  Svara
 • Hej Julia!

  Vilket fint pris du lottar ut!
  Vill gärna vara med och jag länkar i min högerspalt också!

  Jag har många fina minnen från i sommar, men det mysigaste av alla, är nog när vi, jag och maken och våra barn satt på en uteservering i Ängelholm.
  Regnet bara vräkte ner och det åskade och blixtrade extremt mycket.
  Barnen och jag tyckte att det var både mysigt och otäckt på samma gång, så för att skingra tankarna hittade vi på olika sånger och rim som handlade om att åskan skulle ge sig iväg därifrån.
  Så där satt vi på restaurangen och sjöng, samtidigt som vi nog såg vettskrämda ut. En märklig syn för många förmodligen, men så mysigt vi hade det!

  I övermorron har jag ett nytt minne att blicka tillbaka på, för imorgon har jag och maken bröllopsdag!:)

  Önskar dig en fin dag!

  Kram Camilla

  Svara
 • Mitt bästa sommarminne från 2009 är att min 18 åriga dotter faktiskt kommit på fötterna och äntligen börjar komma tillbaka från ett långvarigt självdestruktivt beteende. Hon har fått sin egna lägenhet och sin livsglädje har hon återfått. Jag älskar henne. En sommar jag alltid kommer minnas. Nilla

  jakt,skor,barn,inredning 2009-08-10 09:41:09 http://www.blogger.com/profile/06696699579316723304
  Svara
 • Bästa sommarminnet!!!!
  Alla underbara stunder med mina barn…

  Agnes 2009-08-10 09:07:15
  Svara
 • Oj, vad spännande med tävling och vilket pris sen då!

  Mitt bästa minne den här sommaren är vår husvagnssemester i Dalarna. Det var första gången vi bodde i husvagn hela familjen. Vi vuxna tyckte det var lite bökigt men barnen fullkomligt älskade det!:)Supermysigt var deras kommentar.

  Kram Camilla

  Living by Milla 2009-08-10 07:56:01 http://www.blogger.com/profile/10561480766621223499
  Svara
 • Vill gärna vara med, du har ju så fina saker i din butik..

  Mitt finaste minne, får så här i efterhand bli, att min mamma kunde vara med och fira midsommar med min far, alla sina barn och barnbarn vid vårt sommarställe. Den 9:e juli somnade hon in, med oss barn omkring sig.
  Sommaren har varit sorglig men det minnet finns kvar i hjärtat.

  Kram från Ulrika i Sandviken
  [email protected]

  Svara
 • Hej Julia!

  Mitt bästa sommarminne är alla utomhusauktioner som jag varit på. Att åka dit igod tid, vrida och vända på många fina, gamla ting och såklart börja ”möblera” i huvudet vart de skulle kunna passa in hemma. Sen att invänta just de saker som man bara måste ha! Pirret när budgivningen börjar och lyckoruset när man lyckas bjuda högst 🙂 Komma hem och vara nöjd med att ha fyndat. Till slut hamnar möbeln oftast under den vita penseln. Man bara längtar till nästa gång…

  Tack för en mycket inspirerande blogg!

  Ha det bra! Kram Anna,
  ([email protected])

  Anonymous 2009-08-09 22:13:47
  Svara
 • Jag vill hemskt gärna vara med i tävlingen, vad spännande!
  Mitt bästa sommarminne är när jag satt hos hästarna i hagen för någon vecka sen. Solens sista strålar lyste och jag hade ett litet brunt hästhuvud i famnen och ett lite större vitt på ryggen och jag bara satt och njöt länge och väl, likaså gjorde hästarna tror jag. Vissa dagar är mer speciella än andra!
  Ha det så bra, kram!

  Fanny och Marcus 2009-08-09 21:52:36 http://www.blogger.com/profile/09672614294452621721
  Svara
 • Hej!!

  Vill börja med att berömma ert söta rum för lilltösen! Sååå fint! Har du sett att de nu har docksängar som ser ut som Junosängar??? Jag köpte en från Small stuff hos Koffert i Stockholm nu i sommar men såg att de också fanns hos Elsas hem på nätet! Tillbringade några dagar hos kusinen utanför Ösmo i sommar, var då en tur in till Stockholm och en dags shopping i Nynäshamns små butiker. Hade härliga dagar med fint väder!
  Mitt bästa sommarminne denna sommar måste vara att vårt tredje barn föddes i början av sommaren, hon har redan blivit tre månader och gett familjen mycket lycka! Mitt andra minne är inte lika roligt men kommer ändå att stanna kvar för jag har haft mycket bevsär av detta genom åren…opererades för gallsten för 2 1/2 vecka sen och detta kommer alltid att påminna mig genom fyra titthålsärr på magen! Nu är det äntligen gjort!
  Hoppas att din sommar varit skön!
  Kram kram!

  Under en vind 2009-08-09 21:34:28 http://www.blogger.com/profile/14774030229733027092
  Svara
 • Jag vill självklart vara med och tävla om ett presentkort, vet massor av saker som jag vill köpa från din underbara butik.

  Mitt bästa minne är när jag och min man för några dagar sen bodde på ett helt underbart B&B i Danmark. Det heter Villa Snekkersten och ligger i Helsingör http://www.villa-snekkersten.dk/ Helt fantastiskt inrett och vilken utsikt. Vi hade mysiga dagar där med sol, bad och massor av loppisfynd. Jag vill tillbaka och ska nog redan nu gå in och boka nästa sommar.

  Fortsatt trevlig sommar och jag håller tummarna att jag får en förtidig födelsedagspresent 🙂

  Kramis Åsa D

  Anonymous 2009-08-09 21:27:18
  Svara
 • Mitt bästa sommar minne är när jag efter en otroligt lång och tuff, vinter och vår kände ett otroligt lyckorus.

  Efter att ha blivit singel under min graviditet så kände jag att jag behövde piggas upp och hamnade på en utomhus konsert med Anna Ternheim. Hela konserten igenom hickade eller sparkade min lilla ängel i magen och bökade runt på ett helt underbart sätt. Jag kunde inte sluta le och ville aldrig att kvällen skulle ta slut.

  Den kvällen är en av de bästa kvällar i mitt liv och jag kände mig så otroligt lycklig. Livets bästa sommarminne / Elena

  Elena 2009-08-09 21:14:35 http://elenacharlotte.blogg.se/
  Svara
 • Hej, jag följer din blogg och njuter av alla vackra bilder så nu tänkte jag ge mig till känna i denna tävling.
  Mitt bästa sommarminne var från Österlen, en morgon tidigt och solen sken. jag satt ute och tog en kopp kaffe och tittade över dom svajande fälten vilket jag älskar. Min 5-åriga dotter tassade ut till mig och vi satt tillsammans och njöt av att en ny dag startade. Efter en stund kom resten av familjen och vi hade en fantastisk dag.
  Det är mitt mysigaste sommaminne 2009
  /Linda

  minsvägerskaochjag 2009-08-09 19:56:50 http://www.blogger.com/profile/07556793514941376892
  Svara
 • Mitt bästa sommar minne 2009 är gårdagen,,,mitt bröllop:-)
  Å samma dag du har dragning på tävlingen så fyller jag år,,,bara att hoppas på att men vinner en kanon present*hihi*
  Tack för en inspirerande blogg!
  Kramar A

  Svara
 • Vad roligt med en tävling, är gärna med och har länkat i högerspalten på min blogg!

  Mitt bästa sommarminne är midsommarafton, på eftermiddagen blev jag moster för första gången till en liten älskad Hugo!
  Det är mäktigt att en sådan liten person kan ta så mycket plats i ens hjärta!

  ha en fin kväll! kram jannica

  Svara
 • Mitt bästa sommarminne från 2009 är att min dotter nu har lärt sig att krypa. Helt underbart att se henne krypa omkring i gräset och undersöka allting. Det här måste ju vara absolut bästa årstiden att lära sig krypa på? Så fri! Att hon nu också lärt sig att ”pussa på beställning” är inte helt dumt det heller 🙂

  Erika 2009-08-09 19:23:14
  Svara
 • Hej Julia

  Attans att jag missade att du ville ha tips om Sörmland. Hade många gobitar att förtälla.

  Hoppas du fick en mysig dag, ska bli kul att se dina loppisfynd.

  Bästa sommarminnet 2009 är att få bo där vi bor.
  Våran första sommar på vår drömgård, njuter av varje augustikväll med ljumna kvällar och de otroligt fina solnedgångarna på altan!

  Kram Katarina

  Gård och Hagar 2009-08-09 19:22:04 http://www.blogger.com/profile/00051761964308383738
  Svara
 • Hej! först av allt vill jag berömma din webshop, du har valt ut underbart vackra saker att sälja..

  ..och jag deltar gärna i din tävling. För en vecka sen var det väldigt varmt och soligt här i finland, jag och linnea åkte till landet där tina bor, för att fira hennes födelsedag. Vi åt plättar med jordgubbar direkt ur landet, satt ute hela kvällen i det varma vädret och skrattade massor. Väldigt lyckat!

  Glad fortsatt sommar!
  kram, Heidi

  Heidi 2009-08-09 17:54:01
  Svara
 • Hejsan,
  vad roligt med tävling, och vilken vinst, prenentkort i din butik =).

  Mitt minne av denna sommaren kommer nog att vara med mig hela livet, det är ju första sommaren med vår lill kille, en sommar med mycket mys och utan stress med mina killar, tyvärr också med mycket regn och lite bad.

  Ha det så bra, kram Rebecca.

  Svara
 • Å vilken spännande tävling! Klart jag vill vara med!

  Mitt bästa minne sen i somras är från de dagar då det var högsommarvärme och jag och mina barn tillbringade hela dagarna på bryggan och i vattnet vid sommarstugan. Då njöt jag verkligen av livet tillsammans med min familj, en bunt inredningstidningar, fika och sol och bad! Helt gratis var det också 🙂

  Aldrig har livet känts så underbart som då, jag ville bara stanna tiden…..

  Kram Linda

  Lindas Vita Lantliv 2009-08-09 13:44:39 http://www.blogger.com/profile/05135832586201292751
  Svara
 • Klart jag vill berätta mitt minne från sommaren 2009! Mitt allra bästa minne är när jag till slut fick min älskade gård på landet. Det bästa är att detta minne aldrig kommer att blekna utan kommer att vara med mig hela livet och förhoppningsvis kommer det att föras vidare i generationer.

  Ha en fortsatt skön sommar!

  Kramar

  Ps det lät supermysigt med en resa på tu man hand! Det behövs verkligen i småbarnslivet.

  Svara
 • Julia, du har ett så fantastiskt fint hem, jag blir alldeles överväldigad över alla fina bilder. Jag förstår inte hur folk ens orkar bry sig om färger och bokhyllor. Sedan undrar jag bara över täcket i Elles säng, är det från Greengate? Säljer du det?

  Kram Camilla

  Camilla 2009-08-09 12:00:48
  Svara
 • Jag vill gärna vara med och tävla, Julia, så här kommer mitt sommarminne. Vi har ju nästan hela sommaren (och våren, för den delen) slitit med huset. Målat, målat och återmålat. Spikat, sågat, fixat. Nu är vi dock färdiga… så färdiga som vi blir nu i sommar, vi sparar lite till i höst/vinter… Att då få packa in hela familjen och åka upp till vår stuga på Värmdö och leva lite skärgårdsliv är superlyxigt. Att ta båten ut till en krog, sitta där och äta god mat och se barnen plumsa stenar i vattnet en ljummen sommarkväll – det är höjden av lycka. Efter att ha renoverat så mycket så kändes det som om vi verkligen var värda detta. Man blir så glad i hjärtat av att se sina barn lyckliga, och att själv vara lycklig och känna att vi åstadkommit så mycket i sommar. Nu ska vi mest njuta resten av augusti och inte jobba på huset.

  kram kram till dig!

  Svara
 • Jag kan inte välja, utan berättar 2 av de bästa minnena från sommaren.

  Det första är när jag gick på min första fotbollsmatch på Söderstadion nu i Juli, för att se Hammarby! Tyvärr förlust, men stämningen var underbar under matchen:)

  Nästa minne, och kanske snäppet bättre, var min lillebrors bröllop, som var så sent som igår!! Vackra som få var brudparet, och festen var helt magisk, med 237 gäster. Många var spelmän, så det blev mycket musik:)

  Länkar i min vänsterkolumn!
  Kram Susanne

  Brunkullan med Mosipperötter 2009-08-09 09:43:55 http://www.blogger.com/profile/12567038653257145638
  Svara
 • Hej kära lilla Julia!

  Jag njuter med dig som fått en så mysig semestertripp såhär i sommarens sista skälvande månad. Jag vill ju såklart också vara med i din fina tävling och önskar att jag kunde berätta om ett ljuvligt bröllop, med släpande vit bakelseklänning, eller ett rart litet barndop en solig sommardag. Men nej, sommaren 2009 går nog inte till historien pga av vackra sommarminnen i mitt fall.
  Skyfall, husbock och fuktskadat garage är attributen på sommaren 2009 för oss.
  Men det där vinner jag ingen tävling på, eller hur ;-)!
  Nej, istället ska jag berätta om de små, men ack så viktiga, detaljer som gjort sommaren uthärdlig, ja rent av inspirerande och även stundom ganska skön.
  Det handlar om underbara människor som bara finns där när de som mest behövs. Människor som kan vända totalt kaos i ett huj. De människorna är t ex min snälla pappa som står beredd med sin svets för att fixa stöttor när taket just ska rasa in. Svärmor som bjuder in till middag på en ljuvlig skärgårdsö när maten känns betungande att fixa själv. Grannen som räcker en stöttande hand mitt i byggröran.En vänlig själ som ställer upp som barnvakt en stund när man som bäst behöver det. En nyvunnen vän som har tid på msn när man bara vill ”lätta sitt sinne lite”.
  Alla dessa fantastiska människor som helt plötsligt finns där för en när man minst anar det, de får allihopa bli mitt bästa sommarminne 2009.

  Kram

  Pysselsyster 2009-08-09 08:21:55 http://www.blogger.com/profile/06951890803241681533
  Svara
 • Jag deltar också så gärna!

  Svårt att välja ut nåt minne… Men jag tänker på sånt vi gjort med barnen. Våra utfärder med båten är alltid härliga (har tyvärr inte blivit så många just denna sommar).

  Ha en fortsatt skön sommar!
  Kram Ann-Christine, prenumerant

  StrandviksVillan 2009-08-09 08:13:35 http://www.blogger.com/profile/17859189673493877348
  Svara
 • Åh, jag vill absolut vara med och försöka vinna!
  Mitt bästa sommarminne är att vi köpt hus som vi nu totalrenoverar. Här hoppas jag vi kommer trivas och stanna länge!
  Jag länkar!
  /Lisa

  Vi bor på landet 2009-08-09 07:59:06 http://www.blogger.com/profile/07203551408045138481
  Svara
 • Hej vännen,

  Vilken rolig tävling du ordnat 🙂 Har suttit här och funderat och funderat och kan inte bestämma mig för ett minne som skulle vara absolut bäst, velig som alltid 🙂

  Min och mannens lilla semesterresa på tumis till Helsingfors var ju helt underbar, men varje dag under semestern med barnen, när man känt att man verkligen varit närvarande igen, när dagarna har fått komma och gå, en liten tur ner till stranden med en picnic korg, bus i vattnet, se hur de njutit och växt. Byggt sandslott, matat änderna.. Ja listan kan göras hur långt som helst. Idag är sista dagen på semestern och det hoppas jag blir en lika bra dag som alla andra varit, dagar att ta fram och minnas under den långa vintern vi har framför oss. Som man ler åt när man tänker på sen när man sitter på jobbet och längtar hem 🙂

  Hoppas ni också har haft tid att njuta av sommaren och varann!

  Kram Nilla

  Svara
 • Hej Julia!
  Vad kul med en tävling hos dig:)

  Är gärna med!

  Mitt bästa sommarminne hittills är när vi var uppe hos min syster o hennes familj i deras sommarstuga i Strömstad. Varje morgon när vi gick upp för att äta frukost i stugan möttes vi av min allra sötaste systerdotter Veras härliga leende när hon fick syn på oss, åh vad det kändes härligt i mosters hjärta:)

  Låter mysigt med en resa på tu man hand för dig o maken,ser fram emot att få se bilder på era loppisfynd:)

  Kramis Jenny

  Svara
 • Hej Johanna,

  du kommer att få så många tävlande i denna tävling men jag tar en lott ändå och hoppas på tur!

  Mitt allra bästa sommarminne var från förra helgen när jag var på U2. Hade blivit av med mina vänner och stod mitt i folkhavet och försökte få en glimt… då släcker de plötsligt ned alla stadions lampor och de tusentals människorna som är där tänder sina mobiltelefoner. Det låter töntigt men just där och då var de alla som stjärnor på himmelen… och Bono sjöng. DÅ stod jag själv där i människohavet och tårarna bara rann på mina kinder – så vackert!

  Hoppas du också har lite härliga sommarminnen.

  Kram Jenny

  Lilla huset på prärien 2009-08-09 06:44:51 http://www.blogger.com/profile/07586100208581424828
  Svara
 • Vilken fint pris!

  Mitt bästa sommarminne är nog en dag i början av sommaren då jag och min sambo fick en hel dag här hemma utan barn. Vi fick en massa gjort här hemma, kunde röja och rensa. Inte så somrigt kanske, men känslan var underbart att kunna pyssla i lugn och ro, ta en fika utan stress osv.

  Ha en fortsatt fin sommar och lycka till med din gårdsbutik!

  Svara
 • Vi var på husvagnssemester å hade presic besök emil i katthult när vi skulle ta en lite snabbare väg till gränna genom tranås, men genvägar är ju alltid senvägar…. vägen blev bara smalare å smalare å vajerräcke mitt ute i skogen för diket var så brant å ingenstans att vända en bil med husvagn så där åkte vi några mil i öde skogen…. det läre vi aldrig glömma……maken tjatar att vi skulle haft en gps men jag duger bra en livslevande……

  Sommaren skulle toppas lite extra med ett presentkort ; ) / Märta- Stina

  Anonymous 2009-08-09 06:21:17
  Svara
 • Jag deltar gärna i din tävlign det är så roligt med spänning.

  Mitt bästa sommar minne denna sommar är nog ganska enkelt. Min man tog mig och mina minsta med på en vandring i skogen och pick nick. Jag vet att detta inte var något stort eller speciellt men för mig var det både romantiskt och mysigt – ett bra minne.
  Kram Moster

  Svara
 • Hejsan Julia.

  Mitt allra bästa, underbaraste minne från sommaren 2009 är att vi fått en tredje liten prinsessa.
  Kommer aldrig glömma de stora flickornas miner när de träffade lillasyster för första gången.

  Underbart!

  Kram och tack för en underbar blogg o butik

  Bonnies vita rum 2009-08-08 23:30:22 http://www.blogger.com/profile/04281552228961287068
  Svara
 • Eftersom jag lätt skulle kunna handla upp 400 kr i din butik, kommer här mitt bidrag:

  Min pappa har varit hos mig i en vecka denna sommaren!! Kan ju tyckas inte vara så speciellt, men min pappa har varit frånvarande under min uppväxt.

  Det var 7 år sedan vi sågs sist, men nu har han tagit upp kontakten med mig.

  Han tog med mig till Kolmården (han vet hur mycket jag älskar djur), han bjöd mig på mat, han kramade om mig.. en stor varm pappa-kram som jag längtat efter i så många, många år och han lyssnade på mig och tröstade mig när jag var ledsen under våra samtal. Jag fick vara den lilla flickan igen, med en pappa.

  Det känns som någonting har blivit helt inom mig, som om ett hål har fyllts med bomull.

  /Elin

  Elin 2009-08-08 22:28:21
  Svara
 • Åh, vad kul med tävling! Finns så mycket fint i din webbutik.

  Mitt bästa sommarminne är dessa underbara dagarna som vi haft vid vår gård, i vår trädgård. Är alldeles nyinflyttade sen ett par dagar och njuter till fullo!

  Fortsatt trevlig sommar!
  Kram Erica

  Erica 2009-08-08 22:20:33
  Svara
 • Jag blev lite nyfiken.. Vad är ditt bästa sommarminne?? 🙂

  Svara
 • Åh, så spännande och få se! 🙂

  I sommar är nog det jag minns bäst vår paddeltur (på 6 h!) i vår underbara lappländska natur. Helt underbart! Man glömmer lätt bort hur fint vi har det här i Sverige! Och det här var en helt oförglömlig upplevelse…
  Helt underbart att stilla glida förbi orörd natur.

  Bilder säger mer än tusen ord: http://ida-lina.blogspot.com/2009/07/paddling.html

  Vad mysigt med liten minisemester!

  Många kramar!

  Svara
 • Klart att jag är med och tävlar Julia! Mitt bästa sommarminne i år är självklart första sommaren i vårt alldeles nybyggda vita hus, en dröm som nu har slagit in…vi bara sitter och njuter av att vi äntligen har nått vårt mål, förra sommaren kändes det vääldigt avlägset, hihi. Kramis Sofia

  Svara
 • Hej Julia,
  Å så mysigt det lät 🙂

  Klart jag vill vara med o tävla *håller tummarna*

  Mitt bästa sommarminne… är nog när vi satt på klipporna på Käringön och jag lärde min pojke hur man fiskar krabbor ♥ det stannar i minnet länge.

  Kram Jes

  Jes/Vita villa vila 2009-08-08 21:38:21 http://www.blogger.com/profile/14630867208397072399
  Svara
 • Jag vill gärna vara med såklart.
  Mitt bästa sommarminne är från mitten av juli. Ösregn ute. Sitter i sjöbod på västkusten med mina allra bästa vänner. Äter räkor, kladdkaka och annat gott. Får dela glädjen i att se min bästa väns nyfunna kärlek. Första gången vi andra blivit intruducerad för någon av hennes pojkvänner. Lycka på högsta nivå.

  Jessica/[email protected]

  Anonymous 2009-08-08 21:37:31
  Svara
 • Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  Svara
 • Jag vill självklart delta i din tävling!
  Mitt bästa sommarminne i år är min 1-årige sons upptäckt av smultron. Nam nam, nam nam-mamma!!låter det hela tiden. Han har redan bestämt sig för att det blir motorsport som gäller. Allting är ”Brum, brum””.
  Inget gläder en mor såsom livsglädjen hos hennes barn. Detta är mina finaste sommarminnen för iår, mitt yngsta barns nyfikenhet och glädje!

  Countryliving 2009-08-08 21:26:44 http://www.blogger.com/profile/04741869792224132968
  Svara
 • love your photo on today post.Thanks for sharing.Have a great weekend,
  Rosa from Portugal

  Svara
 • Hejsan jag vill gärna vara med i din tävling. Att välja ett bästa sommar minne är inte lätt har just denna helg riktigt goa vänner på besök som vi inte har träffat på ett år sen har vi varit i usa på semester och haft en hel del annat roligt, men om jag nu måste välja ett väljer jag nog just enna helg. Då vi är tillsammans hela familjen och våra goa vänner är här och vi bara är och myser ha det bra kram jessica

  Stora och små drömmar 2009-08-08 21:10:48 http://www.blogger.com/profile/02629051004463790453
  Svara
 • Mitt bästa minne från årets sommar:

  En morgon då vi satt och åt frukost, jag, min man, mina två söner, så slog det mig hur lyckligt lottad jag är. Jag fick sitta där med två sprudlande glada gossar som mumsade i sig sommarfärska bär och pratade i munnen på varandra. Jag fick sitta där med min vackra man leendes mitt emot mig. Jag fick sitta där i vårt nytapetserade kök som ser ut precis så som vi vill ha det och som speglar allas våra personligheter. Jag fick sitta där medan solen sken utanför fönstret och allt allt allt var helt perfekt.

  /Johanna

  Svara
 • Vilken underbar tävling (i en underbar blogg)

  Jag länkade till dig inne hos mig:
  http://jag-heltenkelt.blogspot.com/2009/08/inne-hos-julia-finns-en-underbar.html

  Mitt bästa sommarminne är nog från ikväll när jag och min son (3 år) tog en promenad. Vi gick runt i kvällsolen och njöt. Stannade och gungade, sprang runt på en äng och busade, gick balansgång på en stenmur och bara njöt. Pratade om livet, stor och smått. Nästa vecka ska vi till Kålmorden så mitt bästa sommar minne hinner kanske ändra sig innan sommaren är slut men den här kvällen kommer jag komma ihåg väldigt länge ♥

  Kram

  Jag-Helt Enkelt 2009-08-08 20:43:49 http://www.blogger.com/profile/13156390025857653977
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är eftermiddagen och kvällen som min man och jag fick på tu man hand utan våra barn i Stockholm. Vi strosade tillsammans i solen och tittade lite i inredningsaffärer. Så fikade vi på café. Höll varandra i hand. Myste! Det var första gången på tu man hand på 4 år!!! Vi har svårt med barnvakt eftersom vår släkt inte bor här. Så det var verkligen UNDERBART att bara vara vi två!!! En dag/kväll som kommer stanna i våra hjärtan LÄNGE!

  Svara
 • Jeg blir også gjerne med… 🙂

  Mitt beste sommerminne for 2009 må jo selvfølgelig bli da vår skjønne datter Eliana kom til verden 26.06.09. 🙂 *Sukk, så forelsket jeg er*

  Ønsker deg en fortsatt fin helg ƸӜƷ

  Klemmer fra Malin

  Home By Virginia 2009-08-08 20:17:14 http://www.blogger.com/profile/11992378808688612597
  Svara
 • Vad roligt Julia! Mitt bästa sommarminne är nu denna sommar då vi i denna ljuva augustimånad startar bebisverkstan på allvar. Det har varit många år med längtan och väntan och förhoppningsvis går det fort!

  kram Mia

  Hem och Lycka 2009-08-08 19:58:54 http://www.blogger.com/profile/17083306253932546815
  Svara
 • Du vet ju hvor mycket jeg elsker din smak Julia, så självklart er jeg med og tävlar:-)

  Mit beste sommerminne er fra vor sommerferie i Schweiz, hvor min lille datter på 20 måneder hver morgen går hånd i hånd med morfar ned til bagaren for at hente brød. Hun står klar hver morgen og venter på morfar, og smiler og ler fra øre til øre når de går afsted. Hvis du spørger morfar, tror jeg også det er hans beste sommerminne;-D

  Stor kram fra Pia

  Svara
 • Jag vill självklart tävla!

  Mitt bästa sommar minne kommer att vara vår altan.
  Jag är tredje generationen som har önskat mig en altan på det här huset och nu nästan 100 år efter det byggdes finns den här. Jag vet att Farmor ler i himlen när hon ser hur jag njuter för fullt. Det är verkligen sant, ”klyshan” att gränsen mellan ute och inne suddas ut som det står i alla inredningstidningar. Vi har fått ett till rum kan man säga och vi vill vara där hela tiden!!! Så är det.

  Rolig idé med detta tema, ska bli kul att läsa alla andras minnen.

  Ha en fortsatt skön sommar.

  Kram Anna

  annaslantliv 2009-08-08 19:44:49 http://www.blogger.com/profile/12217803320115889525
  Svara
 • Hej!
  Jag vill gärna vara med!
  Svaret på vad som är mitt bästa minne sommaren 2009 är givet! Vi fick vårt tredje barn, en liten dotter! Hon var så otroligt efterlängtad av hela familjen och nu njuter vi av att ha henne här 🙂

  Jag länkar till tävlingen i högerspalten på min blogg.
  Kram!

  Stämningsfullt 2009-08-08 19:42:40 http://www.blogger.com/profile/12616301777900157750
  Svara
 • Jag fullkomligt älskar dina produkter och finner din blogg mycket inspirerande – självklart vill jag delta i tävlingen!

  Mitt allra bästa sommarminne är förstås mitt och min mans bröllop, som ägde rum i all enkelhet på stranden. Vi dukade med loppisfyndat porslin och vildvuxna sommarblommor. Vår ljuvliga dotter var brudnäbb och hon var så otroligt fin med blomsterkrans på huvudet. Bara de allra närmsta släktingarna och vännerna var närvarande och vi höll festen i en ålabod alldeles intill stranden. Vi lovade varandra evig kärlek och jag vet att vår kärlek verkligen kommer att vara för evigt! Ett sommarminne som finns för evigt sparat i mitt hjärta…

  Jag hoppas på tur i denna underbara tävling!

  Ha en ljuvlig sensommar!
  Kram Tilda

  Svara
 • Jeg deltar gjerne i konkurransen din. Du har virkelig mye fint i nettbutikken din!

  Mitt beste sommerminne er fra min skjønne datter Andrea på snart to år – i sommerkjole på jakt etter jordbær. den hvite kjolen var ikke særlig hvit når hun var ferdig – men hun var godt fornøyd siden hun hadde funnet sitt første jordbær i åkeren helt selv.

  Ha en fortsatt god sommer! 🙂

  Klem, cecilie

  Cecilie ♥ Den blå halvkule 2009-08-08 19:28:24 http://www.blogger.com/profile/12752921686689504111
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!