JULIA K

Olalaaaa vilken byrå !

Hej på er!

Mitt stora vardagsnöje är att reka av Blocket nästan dagligen. För två dagar sedan så dök en annons upp med en byrå. Olalaaaa så det högg till av kärlek i inredningshjärtat, vill ha! Snabbt till telefonen och jag hann först! Det är ju det som är kruxet med Blocket, man måste hinna först…ibland räcker inte ens det. Blocket är en laglös plats där man ibland kan gå på rejäla nitar.
En gång trodde jag mig ha köpt ett skåp, men killen smsar en kort stund därefter att han blivit så arg på skåpet att han slagit sönder det. Galet! ! Har ni varit med om knasiga Blocketsäljare?

Hursomhaver, snällaste maken hämtade upp byrån idag och nu står den där i köket och förgyller vår tillvaro. Den är tillverkad på 1800- talet, sliten som bara den men jag älskar det 🙂 350 pix kostade den och maken köpte sig en byrå av samma dam för sa mma summa. En lite mer elegant möbel som han vill ha i gästhusets badrum, kan bli flott 🙂
Jag tror minnsann att det är både billigare och miljösmartare att loppis/blocket fynda än att enbart köpa nytt.

Önskar er en riktigt skön helg!


Kram/ Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!