JULIA K

Cykla!
Hej!

Hoppas helgen är skön!
Jag brukar vanligtvis inte blogga på helgerna men idag så 🙂

Det har blivit en hel del om butiken nu, men just nu upptar den så mycket av min tid och tankar. Hoppas på att kunna blogga om min lilla arbetsplats nästa vecka då den inte ser ut som sist jag visade den för er.

Tack snälla för alla kommentarer, jag läser de med stor glädje!

Cykla är något jag inte gjort på många år, senast då jag bodde i vår vackra huvudstad och det var ett så smidigt transportmedel. Häromkring finns inga bra cykelvägar alls, det är skogen eller motorvägen som gäller och det känns sådär lagom lockande faktiskt. Högt upp på önskelistan står en cykelväg, hoppas kommunen förverkligar den planen.

Visar även idag resultatet av produktfotandet: cykelkorg, gummistövlar och lite annat smått och gott.

Finns att köpa i min butik, kika in under nyheter 🙂 ! Julias vita drömmar


Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!