JULIA K

Loppisfynd no 2


Hej!


Tack för alla rara kommentarer, jag blir så glad!


Såhär gjorde jag med bordet: Slipade hela bordet, själva skivan var trären och fick en strykning färg. Därefter slipade jag av skivan. Har aldrig gjort så tidigare men kände att jag ville ha en mer levande yta och allt går ju att måla om utifall det skulle bli fel. Ett väldigt enkelt sätt med andra ord att få en lite annorlunda yta på möbler. Jag använder mig av Fluggers råvita, halvmatta snickerifärg.

Idag får ni se fynd nummer två. En alldeles underbar gammal blomlåda i en blek grågrön nyans, det blir nog fint när lavendeln slår ut. 5 pix kostade den, även ett krocketset följde med på köpet. Jag älskar loppisar!


Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!