JULIA K

Kalasfina!


Hej på er!


Tusen tack för er hjälp, ska prova det nästa gång jag skickar nyhetsbrev!Barnen har åkt på eländiga öroninflammationer, mer än trist att vistas inne just nu när solen skiner och det kliar i trädgårdsfingrarna.Barnkläder är roligt tycker jag! Att planera och förbereda är också roligt, och nu är jag ute i goood tid men sommarens kalaskläder är redan inhandlade. Raraste klänningen och skjortan i gammeldags stil, blir så fint att matcha barnen på Elles 2-års kalas.

Inhandlade på Tiny & More, jag vet att snälla Tina skickar om man blir sugen på något från hennes butik men bor för långt bort. Vår lilla stad har inte haft något vidare sortiment av barnkläder, men nu finns allt man behöver vilket jag är glad för!


Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!