JULIA K

Vardagsrum och utmaning

Hej,
Fick för en tid sedan en utmaning från Livet i gläntan. Man ska berätta 7 vanliga eller ovanliga saker om sig själv och skicka vidare utmaningen. Väljer att skicka den till alla som står på min blogglista. Jag är rackarns dålig på att anta utmaningar, men nu är jag med!
Bilderna är från vårt vardagsrum. Det saknas tapet (på g), gardiner samt tavlor. Sedan är det färdigt, som jag har längtat.

1. Jag är halvfinska och halvalbanska, det ni! 😀

2. Mina barn (som ju är en del av mig och därför får vara med på ett hörn) är halvlibanser och resten kanske då är givet *hihi*, en salig härlig blandning.

3. Jag har fobi mot insekter, inte världens smartaste drag att flytta ut på landet med andra ord. Spindlar, gräshoppor, fjärilar, ja i princip allt som är mindre i storlek än en katt är riktigt obehagligt tycker jag.

4. Jag älskar sötsaker och skulle förmodligen kunna leva på det. I brist på godis hemma går det bra att doppa tungan i florsocker 😀

5. Gamla hus har sedan barnsben fascinerat mig mycket. Snart få ni se vad vi fann i vår jordkällare, ett riktigt fynd!

6. Jag är utbildad lärare, men är sugen på att vidga mina vyer och göra något helt annat framöver.

7. Jag uppskattar det jag har och försöker verkligen tänka på det varje dag, friska fina barn. En underbar familj helt enkelt som jag är stolt över!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!