JULIA K

Stryka!
Jag tycker om att stryka, ganska avkopplande men tyvärr har jag inte haft så mycket tid över till denna syssla på senaste åren…

Men ska jag väl stryka så ska det göras snyggt!

Jag har några absoluta favoriter bland nätbutikerna, och till den listan lägger jag till nyöppnade
Cést la vie Home.
Ojojoj…där finns galet mycket fint, och i veckan får jag hem några riktiga godbitar. Det är en butik som känns rakt igenom lyxig och unik för Sverige, och jag tycker att det absolut bästa av allt är att man på ett och samma ställe kan köpa min favvochoklad OCH Tine K *hihi*. Fortsättning följer i veckan…

Här kan ni hitta den snygga strykbrädan och hinken.

Vill även passa på att tacka för alla rara kommentarer om vårt kök, tack söta ni!


Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!