JULIA K

Livet på landet!Tack söta ni för alla gratulationerna!


Klockan har hunnit bli 8. Min och barnens dag börjar redan klockan 5 *gäsp*, varje dag, helg som vardag *gäsp igen*. Vi har redan varit ute och hämtat ved, en Ikeakasse på axeln fylld med ved, ena handen på vagnen. Fram och tillbaka, ladan, hem, ladan hem. Jag skulle ge en hel guldtia för att se en viss man i vår familj göra dessa två saker samtidigt utan att bli svettig 😀

Vi har två eldstäder i köket varav den ena är en öppen spis med insats. Den visar jag idag. Veden förvarar vi i en gammal pallkrage. På öppna spisens plats har en kakelugn stått, jag gråter nästan av tanken…hur kunde de ta bort den?


Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!