JULIA K

Äppelkanelmuffins med crumbel

Hej på er äppelexperter :)!

Tusen tack för alla receptförslag och mail jag fått, nu har jag många recept att prova.

Jag och Noell dök ner i ”A piece of cake” av Julia Lindholm, nej jag menar Leila Lindholm förstås *hihi* (Leila är något av en idol för mig och ibland tror jag nästan att jag ÄR Leila, det blir inte bättre av att jag vet att två personer tycker att jag är lik Leila. Helt oberoende av varandra dessutom så det kan väl aldrig bara vara fjäsk och slump?) och hittade recept på ”Äppelkanelmuffins med crumbel”, ni som inte har boken kan hitta receptet här. Den är verkligen värd att provas, det blev fantastiskt gott! Som en av mina läsare skrev så är muffins perfekt att baka med barn, lagom många moment och inte så tidskrävande.

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!