Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Välkommen höst!

Välkommen höst!

Ja nu är hösten här…luften känns frisk och härligt krispig om mornarna. Jag älskar hösten, inget dåligt samvete för att man är inne och myser. Levande ljus i mängder, fårskinn, äppelpaj…
Just nu känner jag mig dessvärre lite ”inredninsgmatt”. Känner mig lite allmänt missnöjd med hemmet…
Är nog helt enkelt lite trött på att det aldrig blir färdigt, lister som saknas lite här och var, ett gästhus som står ofärdigt osv i all oändlighet.
Hihi, vilken sprudlande energi jag sprider omkring mig. Nej, jag ska försöka få i ordning allt som skall göras inför höstens ankomst och sedan bege mig ut på lite shopping. Inga fler prylar men en mysig pläd skulle nog göra susen!
Jag ska dessutom bli bättre på att svara på era underbara kommentarer, läser dem flera gånger om och blir så glad!
Kram/Julia

Fårskinn i farstukvisten


Ljusstake från Sickla krukmakeri

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej

  Jag har ÄNLIGEN hittat till din blogg 😀 Du har ett väldigt vackert hem, jag gillar med stilen lantliv vs loppis med inslag av marin! Håller just nu på att fixa vårt datarum som är rätt STORT! Fick lite insperation av dig…jag har ju dock turen att jag bor 5 km ifrån en 5000 kvm stor loppis butik 🙂 kan gå där hur länge som helst…

  Linda 2007-09-11 23:20:00
  Svara
 • mettan, det är verkligen en bra idé att slutföra de där små projekten. Inte så stora, men när de väl är gjorda så känns ju helheten så mycket bättre!

  överkalixtösen,hihi, jajust det, ni har det ju så ljust däruppe. Minns de somrar jag spenderat i Norrland, rätt mysigt men samtidigt så är känslan lite märklig för en stockholmare.

  madde, du är så duktigt som kämpar på med kuren 🙂

  ingela, gå in på Isabella smith och kolla upp priset, jag minns inte och frakten var dyr, men jag beställde lite annat smått och gott också.

  Svara
 • Jättefin ljusstake!
  Jag längtar till hösten nu jag med! Den där riktiga med lite regn och gula/röda löv och när man tänder en marschall ute och 1000 ljus inne, när man vet att det ska komma gäster en mörk lördagseftermiddag:-)

  Susanne

  Brunkullan med Mosipperötter 2007-09-05 17:20:00 http://www.blogger.com/profile/12567038653257145638
  Svara
 • Just nu jagar jag ett sådan fårskinn till min hall =)
  och ibland måste man få ha lite paus mellan inrednings iiiilen

  Idag visar jag bilder från Sias Showroom

  Ha det bäst

  handplockat 2007-09-05 12:53:00 http://www.blogger.com/profile/10159650724368867119
  Svara
 • Så fine bilder du har tatt. Jeg er så glad i høsten. Finner på masse koselige ting inne sammen med familien eller alene. Det er liksom alltid noe å gjøre. Akkurat nå har jeg satt igang med å lage litt julegaver! Elsker å forbrede julen. Kan ikke få for mye tid til dette.
  I fjor gikk jeg nede i Spania i 32 grader å handlet julegaver. he he snakk om julestemning eller. Men da jeg var ferdig gikk jeg å nynna på White Christemas….syk…mannen trodde jeg var blitt aldeles galen:O)

  Svara
 • Har precis hittat hit och jag undrar om du kommer ihåg hur mycket du fick betala för din underbara skurhink? (Trodde aldrig jag skulle fråga någon om det;-)
  Tycker den är helt underbar!!
  Tack för titten!

  ingela_70 2007-09-04 22:21:00
  Svara
 • Jadå du är inte ensam om att känna dig matt,blöjor,tvätt,matlagning,snoriga näsor m.m…men ideerna kommer snart tillbaka!Hösten är så inspirerande..
  Mång kramar från lilla jag..Anna

  Svara
 • hej!! vilken fin blogg! Kan man inte få se mera från din hall (där det gråa fårskinnet låg ? Jag tror vi har en liknande hall,som vi ska börja att renovera. Där skulle jag vilja ha två plats byggda bänkar, som man kan ha förvaring under.Det såg ut som att du har precis så??kram Jennie

  hemma bäst 2007-09-04 21:29:00 http://www.blogger.com/profile/08145097227841590241
  Svara
 • Visst känns det motigt när det aldrig blir klart, har också hört att man aldrig ska sätta dit sista listen för DÅ börjar förfallet…hi hi…. Du visar väldigt fina bilder!! Må gott! Kram!!

  Uppe på vinden 2007-09-04 20:35:00 http://www.blogger.com/profile/14774030229733027092
  Svara
 • Ditt hem är hur vackert som helst!!!! Men jag förstår vad du menar, det är så lätt att saker förblir ogjorda alldeles för länge… Fårskinnet ser helt underbart ut liksom allt annat du visar!

  Svara
 • Å vad jag känner igen mig! Vi har bott i huset i snart 4 år, och det är fortfarande omålade lister här och var, orangeriet behöver målas och garaget har vi bara börjat med! Gästhuset kan vi inte ta tag i förrän i vår!

  Men sen är det ju också så, att jag är hemma väldigt mycket – och det leder till att man blir lite ”hemmablind” och vill göra förändringar stup i kvarten:)

  Det låter mysigt med en varm skön pläd! Kanske skulle man sy en egen? I pälsimitation?

  Ha en trevlig kväll!
  Kram
  :)Anna

  Svara
 • Vem känner INTE igen sig i vad du skriver!!? Jag känner i alla fall precis likadant mellan varven, sedan helt plötsligt får man kraft, ork och inspiration igen och vips har något projekt blivit färdigt. Men det finns allt flera kvar… Här hemma har en knopplist legat färdigmålad på golvet i snart 3 (!!!) veckor, den ska ju bara sättas upp på väggen! Ja, ja, kanske kan jag få mannen att sätta upp den den här helgen som kommer! Du ser, du är inte ensam!
  Kram från Jenny

  VÅRT NYA HEM 2007-09-04 16:48:00 http://www.blogger.com/profile/04713421813909528529
  Svara
 • ursäkta, det lät kanske lite konstigt där, jag menar att det var roligt att läsa här för att du har en väldigt mysig blogg alltså!
  Hej igen

  Tidsmästarinnan 2007-09-04 13:15:00 http://www.blogger.com/profile/16009402823310050294
  Svara
 • Hej!
  gud vad jag känner igen mej i det du skriver… till exempel, jag har klätt om tre av fyra köksstolar men inte den fjärde, och nu börjar de tre omklädda redan se lite sjaviga ut… suck!
  Men en väldigt mysig blogg!
  Glada hälsningar från en nybörjarbloggare

  Tidsmästarinnan 2007-09-04 13:14:00 http://www.blogger.com/profile/16009402823310050294
  Svara
 • åhh.. känner precis igen det i det du beskriver, ibland blir man så trött på allt som borde göras och aldrig blir klart. Känns ibland som livet bara rusar på så att man nästan inte hinner njuta av hemmet. Synd!
  Skönt iallafall att hösten är på väg, då får man ´glömma´ utsidan och satsa energi här på insidan istället.
  En skön filt att kura in sig i låter utmärkt! kram/ruffa

  Svara
 • Mm sickla krukmakeri skulle jag vilja besöka någongång. Gillar den där lilla vitlöks ”skålen” du har oxå..vi använder ofta vitlök i mat!
  Mysiga bilder, önskar jag fick äta en äppelkaka men jag har några veckor kvar på cambridge 🙁 kram på dig, hoppas du känner dig piggare snart!

  Svara
 • Jag känner igen det där med att det saknas lister och ”smågrejer” och att det förtar en hel del av inredningsglädjen.

  Jag har också en sån där ljusstake från krukmakeriet i Sickla. Jag måste alltid köpa något av henne när jag är i närheten, hon är alltid så trevlig och hjälpsam!

  Smultron och glass 2007-09-04 08:30:00 http://smultronochglass.blogg.se/
  Svara
 • Hoppas att du får inspirationen åter snart Julia, förstår hur jobbigt det måste vara med så mycket ofärdigt, även om det är detaljer så försvinner lusten snabbt när jobben hopar sig. Det är då det kan räcka med att pigga upp sig med nåt litet som ett fat härligt röda äpplen från trädgården eller att tända ett ljus, det skapar sådan harmoni! Och du, ditt hem är ett av de finaste som jag vet, bara så DU vet! KRAM

  Jordgubbar med mjölk 2007-09-04 07:55:00 http://www.blogger.com/profile/14912392642430770170
  Svara
 • Jag tittar ofta in på din blogg, men tror inte att jag skrivit någon kommentar förrut. Tack för att du delar med dig till oss om dina tankar runt hem och inredning!Kände igen mig i ditt senaste inlägg. Mitt hem är också hopplöst just nu, kanske främst pga att de allra flesta av sommarens planer fortfranade inte är genomförda…. Tyvärr är idéerna ofta för många, så tiden räcker inte till och inte orken med för den delen. Det är verkligen tur att midnattsolen försvunnit och att mörkret börjar lägra sig, så slipper man se eländet dygnet runt i alla fall…
  😉 I stearinljusens sken, ser det ju ändå inte så pjåkigt ut! Håll ut!

  Överkalixtösen 2007-09-04 07:51:00
  Svara
 • Känner igen mig i det där med att det saknas lister och småsaker. Har sagt till gubben min att i höst skall vi göra klart sådant innan vi startar ett nytt projekt… Tror du det blir så??? hmm. Vilken underbar ljusstake.
  Ha en riktig skön shoppingdag.
  Kram Mettan

  Mettan 2007-09-04 07:42:00
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind