JULIA K

Vanor…ovanor? Utmanad!

Nu har turen kommit till mig, jag har blivit utmanad, så här kommer 8 av mina (o)vanor:

1. Jag bär håret i en knut,fläta eller hästsvans, alltid! Utan undantag. Känner mig inte alls bekväm med håret utsläppt och detta faktum har till och med lett till bråk härhemma ett par gånger. Jag vägrar, maken tjatar…

2. Jag tillhör skaran morgonpigga som går upp vid 5 varje morgon. Ok, vore det inte för mina morgonpigga barn så skulle jag sova åtminstonde till 6 *fniss*. Jag tycker nästan att det är irriterande med människor som sover halva dagarna typ till 9. Morgonstund har guld i mund 😀 !

3.Jag har inga begränsningar vad gäller ätande av godis, till frukost, lunch, mellanmål och middag. Jag skulle kunna leva på godis. Detta är givetvis inte hållbart så nu har jag varit sträng mot mig själv i två månader med enbart lördagsgodis. Ni kan ju gissa hur det frossas under den lördagen…

4.När det vankas pizza så beställer jag alltid en med banan, curry, lök och skinka. (Jag vet, superäcklig kombination egentligen…)

5. När vi ändå är inne på lök så vill jag helst att alla maträtter inklusive smörgåsar innehåller lök av något slag.
Inte hållbart ut andedräktsperspektivet men absolut det ultimata för mig.

6. Jag har för vana att aldrig se färdigt filmer, om de inte är väldigt väldigt bra. Men detta hänger mest ihop med att stiga upp klockan 5 varje morgon.

7.Jag plockar hemma, jämt. Om jag inte bär barn upp och ned för trapporna så är det något annat. Plockandet tar aldrig slut och jag kan inte låta bli, är beroende helt enkelt som så många andra småbarnsmammor/pappor säkerligen är!

8. Längtar nästan alltid hem. Borta bra men hemma bäst, har svårt för övernattningar och sover helst hemma. Efter många äventyrliga resor i yngre dagar så har jag blivit en riktig fegis och tycker att det är såå jobbigt att vara borta.

Det var det! Jag i min tur utmanar alla som känner för att ta sig an utmaningen! Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!