JULIA K

Tvättstuga del 4

Hoppas alla haft en riktigt skön helg!

Tvättstugan börjar ta form, skåp och bänkskiva på plats, golvet likaså. Det är dessvärre mycket kvar att göra innan jag kan börja inreda…och tvätta förstås. Jag är så inne i hur jag ska skapa rätt känsla i rummet att jag nästan ibland glömmer bort hur otroligt skönt det ska bli med en varm och fin tvättstuga istället för den kalla hemska friggeboden jag tvättar i just nu.


Gästhuset där tvättstugan ligger

Porslinsho och kran i gammal klassisk stil

Skåp från Ikea, infälld strykbräda i lilla lådan längst upp

Golvet är svart med svarta fogar, längs väggen ska varmvattenberedare, hydrofon, ett litet linneskåp samt minisyhörna få plats.

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!