JULIA K

Ibland behöver man inte gå så långt…

Ibland behöver man inte gå så långt för att göra lite vackra fynd till hemmet…

Efter att ha bott i Stockholms innerstad med alla butiker inom gångavstånd blev omställningen stor att flytta ut på landet. Men nu har jag verkligen förstått att det egentligen är rätt skönt med ett begränsat utbud, dessutom erbjuder vår lilla stad hela tre inredningsbutiker som uppfyller alla mina önskemål.

Utöver det så finns ju alltid Internet och Ica *fniss*, och jisses så man kan hitta vackra saker.

Mitt paket från Fridas gård kom förra veckan. Denna toalettpappersförvaring kunde jag bara inte motstå. Passade precis in i nischen där min nya korg för handdukar står.

Bakskålen från Ica var oemotståndlig den med!

Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!