JULIA K

Projekt gästhuset…

Hoppas alla haft en riktigt härlig Påskhelg!

Vi har som ni kanske märker många projekt på gång. Gästhuset är det allra största av dom alla och nu börjar bygget på allvar.
Grunden lades förra sommaren och nu ska stommen resas.
I gästhuset ska vi ha tvättstuga (min heliga älskade tvättstuga som jag längtar så enormt mycket efter), badrum, kök, vardagsrum och ett sovloft. Allt detta ska rymmas på 45m2 men det ska nog gå.

Grunden till gästhuset

Jag ansvarar över planeringen av tvättstugan, och det är det som upptar all min lediga tid just nu. Det är svårt, jag har en bild av hur jag vill att det ska se ut men det ska fungera i verkligheten också. Jag tar gärna emot tips av er, sådant som just nu tycker är ovärderligt i en tvättstuga.

Jag har gjort en liten skiss som visar hur jag ser det hela framför mig!

  1. Vitt fasat kakel och ett nästan svart stengolv
  2. Pärlspont
  3. Vita skåp och vita hyllor på konsoller
  4. Knoppar i porslin
  5. Infälld strykbräda i skåp
  6. Bänskiva i svart laminat
  7. Porslinsho
  8. Vit hissgardin i linne
  9. Draperi i linne som döljer maskinerna

Sen har jag inte kommit längre…så alla tips och förslag tas emot på allt från tyger, lampor, förvaringskorgar,färger, knoppar till placering av skåp, smarta lösningar osv.

Mitt första inköp till tvättsugan gjorde jag förra veckan, maken bara skakade på sitt huvud *fniss*, ja ni förstår hur han känner när man tittar på den allra första bilden, det är långt långt långt ifrån färdigt för att spika upp några krokar!

Krokar från House doctor

För att koppla bort alla tankar på tvättstugan har symaskinen åkt fram, syr kuddfodral av ett alldeles ljuvligt somrigt linnetyg som jag hittade på Ikea.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!