JULIA K

Vårt kök del 2

Här kommer fler bilder på vårt kök som jag lovade!
Och det finns faktiskt en liten kärlekshistoria om hur köket blev till…

…För två somrar sedan åkte jag själv iväg höggravid till familjens sommarställe i Åbos skärgård för en veckas total avkoppling.
Vi hade renoverat oavbrutet och nu var krafterna slut. Huset hade precis tilläggsisolerats och den nya fasaden målades av mig och maken vilket var ett hästjobb!Vårt kök som faktiskt redan blivit renoverat var opraktiskt eftersom vi panikrenoverade utan någon eftertanke. Maken tjatade om detta men jag kände att det fick vara nog med renoveringar, köket var dugligt helt enkelt. Jag ville koncentrera mig på graviditeten…
Efter en veckas avkoppling vid havet kom jag hem och möttes av ett alldeles nytt kök! Min kära älskade make hade slitit dygnet runt och byggt ett underbart nytt kök till mig! En av de vackraste kärleksförklaringarna jag fått…Jag gick miste om det roliga med planering och val av kakel osv men jag blev så förälskad i köket och den tanken som fanns bakom att det slog det mesta. Tack kära älskade make för mitt fina kök!

Söta kaffekoppar från House doctor inhandlades under förra veckans lilla shoppingrunda.

Öppna hyllor som ger ett luftigt intryck…


Vedspisen som värmer gott under vintern och induktionsspisen,
som är guld värd när maten ska lagas snabbt!

Platsbyggd arbetsbänk som också rymmer lite kokböcker, skålar och sommarens picknick korg!


Handtryckt tapet från Nacka byggnadsvård…

Önskar er alla en riktigt mysig helg, hoppas våren stannar för gott! Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!